Kim Kardashian in Kanye West sta skoraj dali Chicagu ime Super Mainstream Baby

Ko sta Kim Kardashian in Kanye West najavila, da sta v začetku letošnjega leta imenovala svojo hčerko “Chicago”, je oblekla obrvi. Toda zelo nekonvencionalno ime otrok ima pomembne družinske vezi, predvsem za Kanyeja, katerega rodni kraj je Chicago, Ill.

Kljub temu, čeprav je ime zagotovo edinstveno, ni bilo nekaj, kar je bil znanemu paru 100-odstoten prepričan v mesecih, ki so vodili do rojstva tretjega otroka.

Kim Kardashian je obiskal razstave Ellena DeGeneresa za intervju, ki je bila v ponedeljek objavljena, in priznal, da je bil par med nasprotujočimi si različnimi možnostmi. Kanye je hotel poimenovati Chicago po svoji pokojni mami Dondi West, ki je pred desetletjem umrl od post-operativnih zapletov.

Ne verjamem, da resnično razumete, kako težko je vzeti dober družinski pik. To je bilo vse, kar smo dobili, preden so vsi trije otroci začeli jokati. Mislim, da sem tudi jokal

Post delijo Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Resnično je hotel ime svoje matere in to ime imam tudi jaz, toda nisem bila prepričana,” je dejal Kim. “Toliko je, da živijo.”

Kim je imela druge ideje sama. Všeč ji je bila poimenovanje Chicaga po babici in mami Kris Jennerja, Mary Jo. “Imeli bova ime Jo, ker moja babica Mary Jo ali pa smo šli z Grace in potem je bilo Chicago.”

Očitna naslednja izbira, res.

Kanye West and Kim Kardashian lead
Jacopo Raule

Po podatkih Baby Centra je Grace 29-letno najbolj priljubljeno ime za dekleta leta 2018, tako da bi bil Chicago imenovan Grace, bi bil ogromen odmik od nagnjenosti družine za prepoznavna imena otrok, kot sta Stormi in True.

Ime Chicago je bilo tudi veliko presenečenje za Ellena, saj je Kim že prej omenila, da je resnično želela eno ime zloga.

POVEZANE: Kim Kardashian zanikala poročila, da je ukradla idejo o steklenici za parfum

“Torej … Chicago ni eden zlog,” je rekla Ellen.

“Ja, nekako se moti z mano, ne bom lagal,” je priznal Kim. “Resnično mi je všeč ena zloga.”

Čeprav je Chicago na koncu zmagal in Kim je pojasnil, da je to zato, ker je Kanye iz Chicaga in je “mesto, ki ga je naredilo”.

“[Tudi] sem čutila, da je Chicago kul in drugačen,” je dodala.

Vsaj s Chicanovim vzdevkom “Chi”, lahko Kim dobi eno ime zloga.