Kim Kardashian je izbrisal, nato objavil, te bikini slike za radoveden razlog

Kim Kardashian West se ni neposredno odzvala na nobeno od obtožb, da je Tristan Thompson goljufala o svoji mladi sestri Khloé, vendar so v četrtek nekateri oboževalci z očesom opazili, da je Kimova zadnja Instagramova poteza morda biti odgovor na novice.

Resnična zvezda je objavljala bikinijeve fotografije svojega potovanja v Turks in Caicos s sestro Kourtney ves teden, in slike se niso ustavile, ko je Tristan Thompson goljufal škandal postavil mednarodne naslove, ali ko je Khloé po domnevah, da gre v delo. Pravzaprav je veliko pripomb na njenih fotografijah bikinijev sledilo: “Zakaj si na počitnicah namesto pomagati Khloéju?”

������♀️����

Post delijo Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kot že vemo, Kim je bil ki jo je njena sestra obdržala, in je še naprej podpirala njo in njeno novo deklico. Na tipični Kardashian način, je bila že vrnjena v Združene države, medtem ko se je na njenem vhodu iz Instagrama navijala bikini oblečene fotografije s karibskih otokov. Toda v četrtek zjutraj so navijači opazili, da je Kim izbrisala nekaj seksi fotografij iz njene krme brez pojasnila, zaradi česar so menili, da je izbris fotografij njen odziv na reakcijo.

Končno, v petek popoldne imamo nekaj odgovorov. Resnična zvezda je vzela v Instagram, da ponovno postavi fotografijo sama in Kourtneyja v seksi bikini, ki pojasnjuje, zakaj je najprej izbrisala slike. “Izbrisal sem nekaj počitniških pik, ker na mojo stran mi ni všeč vibra, ampak sem jih ponovno filtriral in ponovil nekaj!” Je napisala. “Jaz sem nor glede vibe na strani IG. #PositiveVibesOnly. “

Nekatere počitnice sem izbrisal, ker na svoji strani mi ni všeč, vendar sem jih ponovno prefiltriral in ponovil nekaj! �� Jaz sem nor glede vibe na strani IG. #PositiveVibesOnly

Post delijo Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Povezan: Kim Kardashian razložil podrobnosti o dostavi Khloé, ko jo je čestitala

Ta zadnja izjava o pozitivnih vibracijah je lahko najbolj neposreden odziv, ki ga dobimo od Kim o dramatiÄŤni goljufiji Tristana Thompsona – vsaj dokler se epizoda ne zrcali V koraku z družino Kardashian. Konec koncev, Kardashian-Jenners ni nič, če ne čudne poslovne ženske.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 36 = 42

map