Kim Kardashian je pravkar povedal, kako bo KUWTK ravnala s Khloéjevo povezavo

Stanje Khloé Kardashian in Tristan Thompson je razdelilo vsakogar in vsakogar, ki je sledil Kardashiansom. Trdne črte so bile pripravljene, ko se je Kardashian odločila, da bo držala svojega fanta, Tristana Thompsona, potem ko je priznal, da goljufija. Toda zdi se, da je Kim, ki je prvotno pozval celotno situacijo, “tako f-cked up”, vzame nazaj te izbirne besede in pogled na stvari malo drugače.

Kim Kardashian on Jimmy Kimmel Live
Randy Holmes / Getty Images

Po navedbah Cosmopolitan, Kim je pojasnil, da se bo celotna stvar pojavila na prihajajoči sezoni Vzdrževanje s Kardahians. Med intervjujem z Ryanom Seacrestom je Kim dejal, da je Khloé zahteval nekaj zasebnosti, medtem ko se je situacija odvijala, vendar je opozorila, da ko je Khloé odstopil od kamer, so vsi ostali govorili o tem.

POVEZANE: Nosečnica Khloé Kardashian in njene sestre so se odločile za svojo najnovejšo kampanjo Calvin Klein

“Ne želim dati preveč proč, ker smo resnično imeli te pogovore, včasih smo snemali in včasih nismo bili,” je Kimu povedal Seacrest. “Bilo je morda še več, ko je Khloé hotel zasebnost in kamere, ko je preživela v Clevelandu, vendar so [sestri] še vedno snemali in govorili o tem, kako se ji približati in kaj storiti.”

Tisti sestrični pogovori so zagotovo velik del KUWTK, še posebej, ker oboževalci vedo, da se je Khloé odločil, da ostane pri Thompsonu skozi svojo afero in rojstvo hčerke True. Zdaj bodo verjetno spoznali, kako je prišla k tej odločitvi in ​​ali so njene sestre imele kaj opraviti z njo. Kim je dodala, da bi lahko imel otroka vlogo pri tem, kako se je Khloé ukvarjal s seboj.

“To je bilo definitivno novo območje za nas, ko imate novega otroka, ki pride na svet. Mislim, da v končni fazi vedno želimo, da bi bila srečna, toda vse je zamegljeno, ko je otrok, saj veš? «Je rekla Kim.« Njen materinski instinkt je šla in ona mora storiti, kar jo naredi srečno. Torej bomo to podprli. “

Srečno rojstni dan na eno od mojih najljubših duš na tem planetu! @khloekardashian Letos ste pokazali moč kot nihče drug. Občudujem vas, da ste vedno sledili svojemu srcu. Rad vidim te kot mamo in ne morem čakati na prihodnja leta. Danes vas slavimo danes! Ljubim te do neskončnosti!

Post delijo Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

POVEZANE: Emmy Rossum pozval k Kim Kardashian za tiste sporno težo Komentarji

Khloéjeva želja, da se bliže od kamere, je lahko presenečenje za dolgoletne gledalce. Vedno znana kot najbolj odkrito sestro, je bilo nenavadno, da je šla skozi celotno preizkušnjo, ne da bi toliko kot tweet ali uradno izjavo. Morda je ministrstvo določenega momca ohranilo stvari pod oblogami do popolnega časa. Sezona sezone premiero KUWTK prihaja ta vikend, tako da lahko navijači ogledajo točno tisto, kar se dogaja za Kardashian zaveso, ko je Khloé in co. odkriti vse. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 77

map