Kim Kardashian pošilja Valentines vsem njenim prijateljem in frenemijem

Z začetkom Kim Kardashian West’s Valentine’s Day-inspiracija dišave, realnost zvezda ima tisto, kar je najbolj verodostojno mogoče opisati kot spremembo srca.

V nedavnem video posnetku v Instagramu je mati treh otrok na razstavi post-it notesa z različnimi imeni zvezdic.

“Pišem seznam mojih stiskalnic,” je povedal Kardashian. “Odločil sem se, da vsak Valentinovo zasluži vsak Valentinec. Poslal jih bom svojim ljubimcem, svojim hrepenačkom, vsem, za katere mislim, ker je po Valentinovo vsak dan. “

Lepljivi notri so razporejeni v treh različnih barvnih kodah – vsaka od njih domnevamo, da ustreza eni od Kimovih srčastih dišav (modri za Bae, vijolično za Ride ali Die in roza za BFF). Med tistimi, ki bodo prejeli sladko poslopje od gospe West, so nekateri izmed 37-letnega in najslabšega frenemija svoje družine, med njimi Taylor Swift, Chloë Grace Moretz in Blac Chyna.

Četrtek, 1. februar Bae, Ride ali Die & BFF, ki se začnejo izključno na KKWFRAGRANCE.COM

Post delijo Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kardashian je navedel, da imena, ki so prisotna, ne vključujejo celotnega seznama prejemnikov, vendar je iz teh razlogov 36 teh osebnosti naredilo Insta-cut. Druga pomembna imena so Pink, Paris Hilton, Lindsay Lohan (najnovejša žrtev njene posebne blagovne znamke sence), Chrissy Teigen, Jennifer Lawrence, Wendy Williams in Mariah Carey.

TK
kimkardashian / instagram

Oglejte si seznam, ki so jo dali v skupno rabo zgoraj.