Kim Kardashian razkriva, da je izgubila še več teže in je zelo srečna

Trdo delo Kim Kardashian West se vsekakor izplačuje. Mama-dva je nedavno pokazala na svojem računu Snapchat, da je dosegla svojo telesno maso pred otrokom 135 kilogramov, vendar ne izgleda, kot da se bo kmalu upočasnila. Danes je Kardashian West objavil še eno zgodbo, ki je pokazala, da je spustila še tri kilograme, še vedno pa je še več.

“12lbs, da gremo do leta 2010 Kim!” na V koraku z družino Kardashian zvezda je napisala na vrhu fotografije, ki njene noge kaže na lestvici, ki bere celo 132 funtov. Greš, Kim!

Kim Kardashian Weight Loss Snapchat - Embed 2016
Kim Kardashian / Snapchat

To pomeni, da je Kardashian v letu 2010 tehtal 120 kilogramov in tako izgledal: 

Kim Kardashian 2010 - Embed 2016
Michael Tran / Getty

Kardashian West je pridobil 70 kilogramov med nosečnostjo s sinom Saint West, ki jo je rodila decembra. Od takrat ni bila sramežljiva, da bi pustila njene privržence na njen napredek pri hujšanju na Snapchatu. Poleg napornih vadb, ki jih tudi dokumentira na platformi, zvezda realnosti sledi načrtu Atkins40 in omeji število kalorij na 1.800 na dan, da bi še naprej zagotavljala mleko.

POVEZANA: “Teta” Kim Kardashian Cradles Chrissy Teigen’s Baby v tej novi snapi

Mama je bila nedavno opazna v Evropi, kjer je pokazala, da je njena telesna struktura v številnih ansambelih. Kardashian West je prav tako poskrbel za modno ante na rojstnodnevni zabavi Scott Disick, kjer se je oblekla v kožo brez tesne bele čipke. Ne moremo čakati, da vidimo, kaj nosi naslednji. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 36 =

map