Kim Kardashian West Tuš v mleku v Fergiejevem Ultra-seksi glasbeni video

Kdo je vedel, da je mleko tako seksi? Fergie je izločila vse ustavitve za svoj glasbeni video “M.I.L.F. $ $”, vključno z vročimi mami Kim Kardashian West, Chrissy Teigen, Ciara, in model Natasha Poly, ki bo sodeloval v sulturnem filmu.

Kardashian, 35-letna realistična televizijska zvezda in mati dveh otrok, v glasbenem videu, ki igra idejo o mlečnem denarju, vzame vročo prho, toda preskoči vodo in se odloči za mleko. Odkrila je v eni od njenih podpisov, ki se prilagajajo oblačilom za telo lateksa in ogromnim zdravljenjem platforme.

#MILFMONEY

Fotografija, ki jo je objavil Kim Kardashian West (@kimkardashian)

��������������

Fotografija, ki jo je objavil Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kardashian je tudi sama sebi delila, Fergie in Teigen, ki je pisala: “Tako zabavno biti v mojem dekletu @ fergiejevem videu za Milf Money! Vsi gledajo!”

Tako zabavno biti v mojem dekle @ fergiejevem videu za Milf Money! Vsi gledajo! ����

Fotografija, ki jo je objavil Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ni bila edina, ki je bila navdušena nad videoposnetkom. Teigen, ki je pred kratkim rodila njenega prvega otroka z Johnom Legendom, je objavila svoj film iz filma – leži v beli obleki in obleki, ki je videti preprosto omamljanje.

#MILFMONEY

Fotografija, ki jo je objavil chrissy teigen (@chrissyteigen)

POVEZANE: Baby Luna izgleda kot John Legend v zadnjem snapchatu Chrissy Teigen

Čeprav se 30-letna pevka Ciara ni udeležila mlečnih tušev, je delila nekaj posnetkov iz vloge v videoposnetku. Na nogi in na dnu bikinijev je pokazala njene noge, ki so se povezale s črnskimi čevlji.

Imam Dat #MilfMoney

Fotografija, ki jo je objavila Ciara (@ciara)

Selfie On Fleek. Moment Made. @Fergie Kaj je neverjetno video #MilfMoney ��

Fotografija, ki jo je objavila Ciara (@ciara)

30-letni Ruski model Natasha Poly je objavil nekaj posnetih slik iz posnetka “M.I.L.F. $”, vključno s srčkanim video posnetkom sama, Fergiejem in Isabeli Fontano, ki so nosili retro lasje in večerne obleke.

Nova pesem M.I.L.F. Z @fergie Končno Out �� je bila Absolutna užitek, da bi bila del tega super seksi video posnetka �� LOVE YOU @fergie ������ #MILF #MILKMONEY #FERGIE #MILFPACK @isabelifontana

Video objavil Natasha Poly (@natashapoly) on

Če bi letos podelili nagrade za najslavnejši, najbolj seksi glasbeni videoposnetek, je morda Fergie pravkar prišel krono.