Kim Kardashian zahodni trgovec v njenih podpisih Bodycon Obleke za lažje umivanje Denim-na-denim številka

Kim Kardashian West ditched svoje blagovne znamke bodycon obleke, nevtralne tone, in potopiti necklines v sredo za osvežujoče retro-navdihnjena dekim na dekoratu obleko, ki se odpravlja na kosilo v Malibu, in smo veliki oboževalci.

The V koraku z družino Kardashian zvezda je stopila v priljubljeno restavracijo, Nobu, z BFF-om Jonathan Cheban, ki je oblečena v ženska jopič z navadnim vojaškim navdušenjem z detajlnimi čipkami, ki se gibljejo navzdol po hrbtu. Mama-dva je nosila jakno, ki je popolnoma zapahnila in spravila lahkotno pranje denim z ujemajočim se miniskirtom za edinstveno vzdušje na denim-on-denim trendu. Prvotni krilo je na hrbtni strani predstavljalo poškodovan rob in čipke.

Za dokončanje svojega poletno pripravljenega ansambla se je 35-letnica osredotočila na njene nategnjene noge v par preprostih nagubanih petah in nosila svoje temne lase navzdol v obsežnih stranskih delih.

POVEZANE: Kim Kardashian West’s Skintight Nude Look Hugs Her Curves na vseh pravih mestih

Earlier in the day, Kim K je pomagal stil Caitlyn Jenner za ESPY Awards, tako da izgleda, da fancy Nobu kosilo je bilo dobro zasluženo zdravljenje!