Kim Kardashian Zapestne hlače s prelepimi Balmain hlače

Kaj ne bi dali rasi Kim Kardashian West’s omara za dan? Resnična televizijska zvezda je bila včeraj v oddaji in stopnjah, ki jo je zasukala, Balmain hlače kot nihče poslujejo.

Kim je bil opazen v hotelu Beverly Wilshire s sestro Khloé Kardashian in mamo Kris Jenner. Dame so snemale prihajajočo epizodo Vodenje s Kardahsians tako, seveda, vsi so bili oblečeni na vtis – nihče bolj kot Kim. 35-letna mati dveh je nosila črno obleko s parom neverjetno balmain hlač. Hlače, ki jih je na Snapchatu pokazala po meri, so bile srebro, pogled skozi in bleščeče kot vse, kar zelo spominja na njeno Met Gala obleko, ki je bila tudi iz Balmaina. Na svoji Snapchat je Kim opozorila, da je nosila hlače v videu “Wolves”, ki je premierno včeraj.

Kim Kardashian - Snapchat July 29, 2016 EMBED 1
Kim Kardashian / Snapchat

KIm Kardashian Snapchat - July 29, 2016 - EMBED 2
KIm Kardashian / Snapchat

Realistična televizijska zvezda je potegnila celotno obleko skupaj z vrečastim olivno zelenim srajcem in njenimi rezanci s pepelom. Njeni lasje so se odmaknili stran od njenega obraza in nosila je dve veliki črni sončni očmi, da je sonce (in fotoaparat utripa) iz njenih oči.

POROČILO: Kanye West ekipi z Balmainom za zvezdasto glasbeno glasbo “Wolves”

Kim vedno dobro izgleda, ali je na kosilu s svojimi sestrami ali pri najnovejšem fotografiranju fotografij, vendar je ta balmainova obleka resnično vzela njen slog na naslednjo stopnjo.