Kirsten Dunst in Elle Fanning razkrivajo, kaj naredi režiser Sofija Coppola tako nenavadna

Igralka Kirsten Dunst in režiser Sofija Coppola sta se že skoraj dve desetletji pridružila filmom, od klasičnega kulturnega leta 1999 Deviški samomori do novega trilerja Beguiled. Zato ni presenečenje, da je med njimi veliko občudovanja in spoštovanja.

Dunst, ki se pojavi na naslovnici Dazed ‘je poletno vprašanje izkoristila priložnost, da v intervjuju z revijo osvetli Coppolo.

»Vedno sem pogledala k njej kot nekako starejšo sestro,« je rekla Beguiled postali smo boljši prijatelji, kot smo bili kdaj. “

Ta raven ljubezni in spoštovanja ne prihaja samo iz Dunsta. Kolega Zmeden zvezda Elle Fanning, ki ima ločeno Dazed to poletje pokriva, podobna mnenja o njenem režiserju.

TK
Epsilon / Getty

“Vse skupaj prihaja na film Sofija Coppola, ki je edinstven,” je dejal Fanning. “To ni samo dejanja. Sodelovala je pri vsaki odločitvi in ​​podrobnostih, da bi bila videti tako, kot si želi. Tudi tabela je čudovita. “

VIDEO: Elle Fanning o njenem najljubšem Rdeča preproga Looks

POVEZANE: Sofija Coppola gre na južno gotijo ​​v prvi pogled Beguiled

Vse to pozornost do podrobnosti pomeni drugo znamko Coppola: čustveno zapletene znake in Fanningov prikaz Alicije v Beguiled ni nobena izjema. “Vedno sem mislil, da je bil Elleov lik kot nevarna deklica, ki je bila poslana v našo šolo, da bi jo preoblikovala, ker je bila seksualna deviantna,” je dejal Dunst. In če to ni dovolj, da bi se radi preselili v gledališče ASAP, Ne vem, kaj je.