Kit Harington in Sophie Turner sta imela intenziven “izklop” in ne moremo izbrati zmagovalca

Emmys je lahko precej več, vendar bomo vedno cenili dober #TBT od nagradnih oddajah – še posebej, če je vračilo značilnost dveh naših najljubših Igra prestolov znaki, ki tale v kamero.

V četrtek je Sophie Turner objavila Instagramovo fotografijo sredi epskega “izleta” s Kitom Haringtonom kmalu po nagradi Emmyja za leto 2016. V naglici so Turnerjeve in Harringtonove sramotne ključavnice nekoliko razkosne – čeprav v zmagovalni post-bitki pri kopiladih, resno seksi način – saj dajejo najboljše modro jeklo.

“Post-Emmys Pout-off”, Turner je fotografiral s Thoughtback četrtletnim hashtagom.

Post-Emmys Pout-off �� # tbt

Fotografija objavila Sophie Turner (@sophiet)

Duo igrajo pol-sestre Sansa Stark in Jon Snow GoT in čeprav sreča v družini Stark morda ne bo delovala, je jasno, da imajo dobri geni.

WATCH: Oglejte si igro prestolov, ki so jih izdali njeni kostumi in na rdeči preprogi Emmys

Tako Turner in Harington sta letos dosegla valove s svojimi lasmi: Turner je svoje rdeče pramene porasel s platinasto blondinko v začetku tega leta in Harrington je zrasel za športnega človeka, kot je Jon Snow v sezoni 6.

POVEZANE: Zima je tukaj in Emilia Clarke ima Selfie Video to dokazati

Obe Harington in co-star Emilia Clarke, ki igra Daenerys Targaryen, sta zaznali snemanje na Severnem Irskem in nam zaupali, da je Khalessi prišel do Westerosa, zdaj pa se bo pridružil Jonu Snowu, ki bo speljal Cersei (Lena Heady). Sedma sezona bo odprla poletje 2017 in do takrat bomo šteli dneve.