Kje je Gigi Hadid? Oglejte si, kako dobro poznate model

Gigi Hadid in Zayn Malik sta včeraj po več kot dveh letih poročanja napovedala razpad in šokirala svet z novicami o njihovem razpadu. Seveda se je internet hitro prehitel, in iščejo vse novice, ki jih lahko porabijo za nekdanjega para.

Zakaj so se zlomili? Kako dolgo so se poročila? Ali so njihovi exe imeli kaj opraviti s tem? In tudi: Kje je Gigi Hadid?

Gigi se je rodila leta 1995 v Los Angelesu, Kaliforniji. Njena starša, nekdanji model Yolanda Hadid in nepremičninski razvijalec Mohamed Hadid sta se poročila leta 1994 in vzgajala otroke v Kaliforniji, dokler se niso ločili leta 2000. Gigi je odraščal v Santa Barbari in južna Kalifornija, oblikovan kot otrok, in diplomiral iz srednje šole Malibu, preden se je preselil v New York City za študij na novi šoli in si prizadeval za modeliranje. Preostanek, kot pravijo, je zgodovina.

TK
James Devaney / GC slike

Ljubitelji Pravi gospodinje Beverly Hillsa se je zgodaj v življenju in karieri seznanila z nastopi na realnem showu Bravo skupaj z mlajšimi bratovci in sestrami Bella Hadid in bratom Anwarom Hadidom, zaradi njene vloge vloge njene mame Yolande. Kliknite tukaj, če si želite ogledati nekaj najboljših trenutkov Gigi iz predstave.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 53

map