Kje kupiti pokal Starbucks, ki je pokrit s Swarovski Podobno kot Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Raymond Hall / GC slike

Alexis Bennett

31. oktober 2017 @ 14:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Pustite jo Jennifer Lopezu, da pije skodelico kave v glamurozni trenutek. Več talentirana zvezda je bila nekajkrat opazna, ko je pokrival pokrov Starbucks, ki je pokrival Swarovski po mestu. In zdaj točno vemo, od kje je iskrivo. Izkazalo se je, da je Taylor Made edinstven kos.

Družba je znana po dodajanju blinga skoraj vsaki stvari, od priljubljene steklenice šampanjca do vaših Converse patike. Za tiste, ki upajo, da bodo dobili navaden Swarovski pokal Starbucks, kot je Lopez, ki je prilagojen njenim začetnicam, boste morali porabiti več kot $ 500.

�� JE CUP !! �� Yup, to sem naredil! ���� #jenniferlopez #jlo 100% #swarovski #starbucks #bling #taylormadebling �� #iblingANYTHING #jlobooty #jlovers #TMBsbuxcup #custom #personalize

Objava, ki jo delijo TaylorMade BlingEmbellishments (@ taylormadebling1)

Zakaj je Lopezov mešalnik tako poseben? Popolnoma je pokrit s pristnimi kristali Swarovski iz Avstrije. In kar najbolj navdušujemo nad skodelico, je, da je to pripomoček, ki ga ne bo nikoli izšel iz sloga. Lahko ga legitimiš, nosiš s čimerkoli. Resno, Lopez nosi svoje ves čas.

Backgrid

To je njena garderoba za vadbo po vadbi, in opazila jo je, da je zasukala svojo Venti-tumbler, tudi med snemanjem na set.

James Devaney / GC slike

Ampak, če nisi povsem pripravljen za naložbo, so mesta, kot je Etsy, zlatarna za bolj dostopne možnosti. Nadaljujte, če želite poiskati podobne oblike, ki vam bodo pomagale kopirati videz Lopeza.

VIDEO: Glej Jennifer Lopez in Alex Rodriguez’s Cutest Couple Moments

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 48

map