Kolekcija kozmetike Kylie Kris Jenner je sploh ni bila njena ideja

Kris Jenner ni redna mama, ona je slaba in nepremagljiva voditeljica družinskega imperija Kardashian-Jenner. Njena naloga se zdi intenzivna in količina poslovnih srečanj, ki jih je potrebovala v enem tednu, verjetno presega, koliko sem se moral udeležiti v času moje celotne kariere. 

V torek je Jenner dodala še en projekt svojemu delu. Prevzela je račun Kylie Cosmetics Instagram, ki je preimenovala v “Kris Cosmetics”, da je svojo blagovno znamko objavila s svojo hčerinsko zbirko. Sodelovanje pada na materinski dan, seveda. 

POROČILO: Kris Jenner dobi svojo lastno zbirko kozmetike Kylie 

Samozavestna zbirka je pakirana s Kris Emojisom, njeni odtenki pa so poimenovani po nekaterih najbolj smešnih Krisovih V koraku z družino Kardashian. “Vaša sestra gre v zapor” in “sem vas dvignila na Mac N” siromašne iz “You’re Doing Amazing Sweetie!” Paleta s stisnjenim prahom so moje osebne priljubljene. 

Pred začetkom zbiranja, V stilu se pogovarjala s Krisom in Kyliejem o tem, kdo je prišel do ideje o zbirki, kako se je duet mamice in hčere odločil za imena izdelkov in kaj počnejo za Kyliejev prvi materinski dan. 

VIDEO: Right Now: Kylie Jenner in Travis Scott na Met Gala 

Kako je prišlo do zamisli o napovedi zbirke Krisa, tako da je vdreti Kylie Cosmetics Instagram in kako se počutite glede reakcije? 

Kylie: Pravzaprav sem prišel do ideje, da bom naredil zbirko Kris, ko sem bila noseča. Na mojih rokah sem imel veliko več časa in sem se osredotočil na Kylie Cosmetics. Ta zbirka je bila super ekološka. Pomislil sem na idejo in kako neverjetno bi bilo, da bi bilo smešno in narediti celoten prevzem Krisa. Pravkar smo se zabavali s to zbirko. Tako velik odziv je bil. 

Kylie, kdaj krasi Krisove nasvete za socialne medije? Njena prvič švabica za ličenje je bila precej impresivna.

Kylie: Sledi mi na socialnih medijih, seveda. Ona vidi vse moje razkriva. Tudi jaz sem navdušen. Jaz sem: “Moja odkritja so danes, poskrbite, da pogledam na moj Snapchat!” Pravzaprav ji nisem dala nobenih nasvetov. Presenetila me je in bila zelo dobra.

Kako ste se odločili za katere izdelke vključiti v zbirko, in katere od Krisovih enolistnih linij uporabite za imena senc? Ima toliko dobrih. 

Kylie: Pomislila je na vsa imena. Med sestankom o imenih sem moral izstopiti dve minuti. Ko sem se vrnil, jih je že izbrala. Bila je tako navdušena, da jih je prebrala in tako smešna. Kar se tiče dejanskih izdelkov v zbirki, smo naredili njeno najljubšo barvo ustnic in ustnic. Želeli smo narediti vse, kar je verodostojno videzu Kris Jennerja in njenemu podpisu dima.

3 dni, fantje! Moja celotna zbirka se je začela v 15 uri v nedeljo! Izberite svoje favre ali kupujte snop �� #MothersDay #KrisJennerCollection

Objava, ki jo je delil Kris Cosmetics (@kriscosmetics)

Oba imata lasten videz lepote. Kateri izdelki ste ukradli drug od drugega? 

Kris: Moje hčere so verjetno ukradli vsak kos ličila, ki sem ga imela v svojem življenju, saj je bilo malo. Kylie se je vedno igrala z mojo ličenje in bi bila tako navdušena, ko bom dobil nove stvari. V tako mladi dobi je dobila tako dobro.

Kris, zdaj, ko večina otrok ima svoje otroke, kako je babica drugačna od mame? 

Kris: No, biti babica se malo zadržuje. Vedno govorim svojim otrokom kaj storiti. Že skoraj 40 let sem mama. Ampak biti babica je res precej čudovito, ker lahko grem k otrokom in potem lahko grem domov. Vem, da vsi to pravijo in to je tak kliše, vendar je res. Zelo zabavno je, da lahko vidim, kako moje babice odrastejo, vendar imajo drugačno vlogo. Še vedno se počutim povezano in odgovorno, ker vsi živimo drug od drugega. Vedno jih vidim, vendar je drugačen odnos in mi je všeč. 

Vaši otroci imajo tako veliko dogajanja in imate tudi svoje lastne projekte, vendar se vedno zdi, da imate vse pod nadzorom. Kaj storite, če želite obvladati tesnobo in stres? 

Kris: Vsakič in nekaj časa bom dobil masažo in občasno bom odšel na družinske počitnice ali pa nekam odpotoval, da bi razkril dramo. Toda resnica je, da smo vsi skupaj radi skupaj. Ker imamo radi, kar počnemo, ni tako stresno, kot se včasih zdi, in vsi smo tu, da se medsebojno podpremo, tako da resnično pomaga. 

Pogovor o čudoviti !!!! #KrisCosmetics

Objava, ki jo je delil Kris Cosmetics (@kriscosmetics)

Zbirka je vezana na materin dan, ki je v nedeljo. Kylie, kaj se veseliš za svoj prvi materinski dan? 

Kylie: No, nikoli prej še nisem doživela materinega dneva, zato ne vem, kaj pričakovati, ampak mislim, da ima Travis [Scott] nekaj načrtovanega. 

Ali imate kakšne materinske tradicije kot družino?? 

Kris: Vsako leto ga igra za ušesom. Običajno počnemo za kosilo ali večerjo, odvisno od tega, kar se dogaja vsakdo, vendar smo vedno skupaj. 

Kolekcija Kris x Kylie Cosmetics bo na voljo v nedeljo, 13. maja, ob 3. uri. PST na kyliecosmetics.com.