Kourtney Kardashian gre na družinsko pohod z Masonom, Penelopo in Corey Gamble

Ni skrivnost, da je Kourtney Kardashian že pozno delala na telesni pripravljenosti, pogosto pa se je v telovadnici z njo sestal z eno od njenih sestrin. Toda mati od treh je dobesedno primerna za družino na popolnoma novi ravni – dobesedno.

Včeraj je Kardashian objavil fotografijo sama, najstarejšega sina Mason, hčerko Penelope in mamo Kris Jennerjevega fanta Corey Gamble pohodništvo. Govorimo o slikovitem – četrti je fotografiran od zadaj, gleda preko ene od mnogih bujnih, gorskih pokrajin južne Kalifornije. Za ekskurzijo je Kardashian pokazala njeno črtasto telo v črnih oblekah in oblečeni sivi majici, medtem ko oba njena otroka nosita majice in kratke hlače. Gamble tudi ohranja casual v hlače in bele tee. 

Pohodništvo.

Fotografija, ki jo je objavil Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

“Pohodništvo,” je Kardashian preprosto napisal čudovit strel. Družina, ki vaja skupaj, ostane skupaj! In zdi se, da je njihov družinski pohod utrudil otroke ven – iste noči, Kardashian “uokviril fotografijo knjige, ki jo je brala njenim otrokom pred spanjem, skupaj z napisom” Goodnight “. 

POVEZANE: Glej Kourtney Kardashian je očarljivo fotografijo njenih “majhnih datumov dneva”, Penelope in Reign

Lahko noč. ����❤️

Fotografija, ki jo je objavil Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)