Kourtney Kardashian Just Got Fall’s najbolj vroči frizure

Lob ne gre nikamor – in Kourtney Kardashian je najnovejši celeb, ki še dodatno utrjuje svojo vladavino kot najbolj vročo frizuro v tej sezoni.

Kardashian lowkey je pokazala svojo dolžino, ki je bila paša, s selfie na Instagramu. Čeprav je najstarejši Kardashian napisal fotografijo “ne skrbi, sinoči sem naročil novo telefonsko zadevo”, ki se nanaša na neprimerno črko obraza Kimoji, ki jo drži, vendar se ni osredotočila na svoj novi rez. Lep poskus, Kourt.

Ne skrbi, včeraj sem naročil novo telefonsko zadevo

Objava, ki jo je delil Kourtney Kardashian (@ kourtneykardash)

POROČILO: Kourtney Kardashian je poskusil ta trend dlačic Pot Pred Kim je bil

V nasprotju s svojimi sestrami, ki zamenjajo barvo lase in se pogosteje pogrezajo, kot smo lahko iskreno sledili, se je Kardashian v večji meri obdržala z istimi dolgimi, greniranimi črnimi lasmi, zato je ta novi rez je precej velik.

VIDEO: Kourtney Kardashian je nosil $ 45 LBD

Čeprav je krajša dolžina dramatičen odmik od njenega običajnega izgleda, je eden od razlogov, da je lobo tako vsestranski, da je ta kos zlahka nositi mehek in raven ali valovit kot Kardashianjeva podpisna plažasta tekstura.

Kourtov lob je lahko še en primer, kako je razrez na splošno laskavi na vsako obliko obraza in na številne teksturne lase, vendar glede na njeno zgodovino s spremembami las, bo samo čas pokazal, kako dolgo bo držala videz.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map