Kourtney Kardashian redefinira koncertno obleko v samo prevelikih čevljev in stegnih

Drugič je čar, prav?

Kourtney Kardashian je zadel Kanye West’s Saint Pablo Tour drugič v četrtek zvečer, obiskuje tretji od petih rednih razstavnih razstav v Los Angelesu. Kardashian je prinesel toploto v zelo Kim Kardashian West-esque obleko, seznani XXL Metallica majico s kobaltovimi modrimi žametnimi čevlji s čevlji z modno peto. Kraljica življenjske dobe je celo DIY’d srajco s prevleko, s hrbtom iz tee izrezal in nadomeščen s seksi čipke up ukrasijo. Ansambel je zaključila z nekaj slepimi podaljški, oblečena v dolgih rjavih ključavkah v visok kondicioner in na bolj navdušeni videz ličila, kot ponavadi, z golo ustnico.

SHOP TREND:

Kourtney Kardashian 2
Vljudnost

Rock ‘n Roll majica, $ 60; shopbop.com.

Kourtney Kardashian 1
Vljudnost

Modri ​​čevlji z visoko steno, $ 254; asos.com.

Kim Kardashian West je bil opazen na nekaj od L.A. kaže ta teden, ki podpira svojega moža, tudi med tem, kar vemo, je bilo težko za njo, potem ko je bila oropana na strelnem orožju med Pariškim tednom mode.

WATCH: 14 Kourtney Kardashian’s Favorite Healthy Foods

POVEZANE: Noč čarovnic Queen Kourtney Kardashian deli Kako najti svoje najljubše nošene nošnje

Imamo občutek, da to ne bo zadnje Saint Pablo kažejo, da se Kourtney udeležuje, West pa se bo na forumu v Inglewoodu dvakrat več nadaljeval naslednji teden, po enem samem sejmu v Las Vegasu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 86

map