Kourtney Kardashian se z Younes Bendjimom spozna na naslednjo stopnjo

Kourtney Kardashianov odnos z Younesom Bendjimi je vsekakor resen. Kako vemo? Preverite najnovejšo objavo v Instagramu.

Zvezdica realnosti je objavila sliko dueta v svojih Calvinsih, kar je v bistvu naredila njenega novega najnovejšega ambasadorja blagovne znamke Calvin Klein (njene sestre imajo tudi naslov). Veste, da so stvari resne, ko začne Kar-Jenner v svojih sponzoriranih vsebinah vključiti pomembne druge. Spon-con je spodnje perilo, ki je razmerje v Kardashianovem vesolju.

#mycalvins #ad @calvinklein

Objava, ki jo je delil Kourtney Kardashian (@ kourtneykardash)

Toda še nekaj zanimivih stvari, ki smo jih opazili na navidezno neškodljivem delovnem mestu, poleg tega, da Kourt glasno in jasno kriči svojo ljubezen do Jounesa. Za eno, se ujemajo, od svojih lahkotažnih kavbojk do njihovih zrezanih abs. Tudi njihove pozicije so sinhronizirane, gledajo na telefon z ravnimi obrazi, saj so oglasi Instagram resni posli.

Fotografija je bila posneta v kopalnici s popolnoma neokrnjanimi tlemi in puhasto belo brisačo. Lahko bi bil hotel, čeprav je nečim v ozadju živahen občutek, kot da pripada Kardashianu s polnim delovnim časom. Kourt, če je to vaša kopalnica, vam zahvaljujemo, da je hotelsko urejen. In očitno je, da je večji od mojega celotnega stanovanja. To je Kardashian o katerem govorimo, ljudje.

Kourtney Kardashian Younes Bendjima
Jerritt Clark / Getty Images za Remy Martin

Fotografija se zdi tudi selfie (vsaj to je to, kar Kourtney želi, da verjamemo), ker je logotip Calvin Klein obrnjen, v ozadju pa desno na desni strani. Vendar se perspektiva malo počuti. Zelo je možno, da so vzeli selfie s pomočjo velikega ogledala na tleh. Toda lahko bi tudi nekdo drug posneli sliko in jo obrnil, da bi bil manj profesionalen in postavljen. Če je tako, kdo je ta srečen fotograf?

POROČILO: Nova mama Kylie Jenner ima nocoj z dvema njo sesterama

In končno, kaj je to čudno blato nad Younesovo glavo? Žalostni rezultat nekaterih urejanja FaceTune ali Photoshopa? Ali pa je to le tuljava zavesa, ki piha v vetriču?

Kourtney, če berete to, potrebujemo odgovore.