Kraljica Elizabeth preverja njeno uro Čakanje na Donald in Melania Trump prihajajo za čaj

Če ste kdaj srečni, da bi se srečali s članom kraljeve družine, obstajajo številni predpisi, ki se strinjajo s tem, vendar je kardinal verjetno “pravočasno”. Nihče nima rad kraljice, da jo čakajo, vendar se je to zgodilo v kratkem trenutku, ko sta kraljica Elizabeta spoznala Donalda in Melanie Trump na gradu Windsor v petek.

Kraljica Elizabeth watch lead
WPA Pool

Kraljica je stala pred svojimi stražami nekaj minut, ko je čakala, da pridejo Trumps, in v eni točki celo pogleda na uro, da preveri čas.

Preden se lotite svojega najboljšega zadrega vzdiha, se zdi, da so Trumps dejansko pravočasno, vsaj glede na predsedniški razpored. Ob točno 12 urah. ET, izstopili iz avtomobila in uradno pozdravili kraljico, kar pomeni, da so bili ne pozen. 

#Repost @foxnews · · · Pred nekaj trenutki je predsednik @realDonaldTrump z kraljico Elizabeto II pregledal častno čast na gradu Windsor v Windsorju v Angliji.

Post je delil predsednik Donald J. Trump (@realdonaldtrump)

POVEZANE: Melania Trump Gumbi v Diorju, da bi spoznali kraljico Elizabeto

Torej, zakaj je bila kraljica pred tabo vnaprej? Morda je želela biti zgodnja ali pa si samo želela prvi pogled na vojaški band Cold Stream, ki je za trio izvedel ameriško himno, ko so vsi prišli. Svet morda nikoli ne bo vedel, vendar je vsaj čas obiska dobro razčlenil … tudi če je trajal 17 minut.