Kris Jenner najde svojo Super Momager Uniform v Sexy Plush Cape

61-letna mati klana Kardashian-Jenner se je v petek zvečer vrnila na večerjo s prijatelji in nosila rdeč žametno rdečo za to priložnost. Zgornja obleka je imela vrsto črnih gumbov na sprednji strani, polico za dolžino teleta in Jennerjeve roke. Pod njenim plaščem, V koraku z družino Kardashian zvezda je nosila oblečeno srajco z dolgimi rokavi in ​​ogrlico iz zlate verige, in nosila strukturirano kovinsko vrečo,.

Jenner se je med oblečenjem vtisnil Pravi gospodinje Beverly Hillsa zvezda Kyle Richards in njihov prijatelj Faye Resnick na L.A. hotspot Craig’s. Richards je nosil strukturiran zeleni blazer za noč, in Resnick se je odločil za črni usnjeni vrh. Tri ženske so se med večerjo predstavljale na srčkano sliko, ki so podprle glavo na rokah. Jenner je delil podobo na socialnih medijih, z naslovom “Naj sliši to za dekleta … #besties.”

Slišimo to za dekleta … #besties @fayeresnick @ kylerichards18 @ craigsla

Fotografija objavila Kris Jenner (@krisjenner)

POVEZANE: Ali so sestre Stallone naslednji kardašci?

VIDEO: Hollywoodski medij Tyler Henry in Kris Jenner

 

Z vsemi njenimi otroki so dosegli, ni zanikati, da je Jenner super momčad. Sedaj ima popoln čajski rt, ki ustreza njenemu naslovu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 52

map