Kristen Stewart je postala elegantna v vsej črni barvi, ko je častila Jodie Foster na slavnostni slovesnosti ob Hollywoodu

Jodie Foster je včeraj dobila veliko zasluženo zvezdo na Hollywood Walk of Fame, ona pa ji je dobila dober prijatelj Kirsten Stewart, ko je sprejela čast.

Duo je skupaj zbral leta 2002 Soba za paniko ko je bil Stewart stari 10 let in od takrat so ohranili tesno zvezo – kar je bilo očitno, ko je Stewart med slovesnostjo govoril o Fosteru. “Vedno je obsegala tisto, kar sem mislila, da je nekakšen najboljši primer, kamor želite biti, in je bila tam zame,” je dejal Stewart. Ona je baler na vseh ravneh, brez nadzora, vse je mlada, ona je brcala Yaleovo rit, osvojila Oskarja, sama postala sama ustvarjalka, ustvarila družino in je še vedno normalna, kul in prijazna.

V času Fosterjevega govora je govorila o odraščanju v srcu Hollywooda in se spraševala, ali se bodo njene sanje uresničile. “Odraščal sem bloke iz Hollywoodskega Boulevarda in jo prečkal vsak dan mojega življenja”, je dejala med svojim govorom v Hollywoodu v sredo. “In to storite, ko ste kot:” Ali bom nekega dne na sprehodu slavnih? “.

POVEZANE: Kristen Stewart gre za Super Sexy v njeni najnovejši kampanji Chanel

Ob tej priložnosti sta obe igralki izgledali elegantno. Stewart, ki nas je pred kratkim obudil na Met Gala, nosil krilo s črnim usnjenim svinčnikom, ki jo je seznanila s čudovitim črnim vrhom z dolgimi rokavi, medtem ko je Foster prinesel brezhibno prilagojeno mornarsko obleko.