Kristen Stewart je pravkar razkrila svojo najbolj Badass pričeska

Varno je reči, da je Kristen Stewart dekle s plakatima s plakati. Od rdečih dimnih oči do kosmatih bob, okrašenih s prepletenimi bobničnimi zatiči, ni bilo lepega videza lepote, ki jo je 26-letni poskusil in ni obvladal.

Sinoči je njeno neustrašnost vzela na naslednjo stopnjo na premieri njenega novega filma Osebni nakupovalec ko je šla z rdečo preprogo s svojo najkrajšo pričesko: rezal je.

TK
Steve Granitz / WireImage

POVEZANE: Tukaj je Kako osvojiti Kristen Stewart’s Summer-Ready Undone Waves

Novi slog je velika sprememba od videza, ki jo je nedavno nosila. Dne dni pred premiero je zibala njene korenike brunette in odrasle piksi. Poleg nove dolžine lase je Stewart tudi barvila barvo na platinasto blondinko.

Da bi predstavila svoj novi videz v polnem učinku, je igralka seznanjala svojo sveže obrito glavo s temnim, kosmičastim dimnim očesom in 90-letno opremo, ki jo je navdihnila gotha, sestavljena iz A.L.C. zgornji pridelek in steznik, obrabljen v širokih hlačah z visokim pasom.

VIDEO: Kristen Stewart’s Changing Looks 

Oglejte si nov Stewartov videz zgoraj in kliknite skozi našo galerijo, da si ogledate preostale letošnje preobleke za slavne lase.