Kroženje obroča Katharine McPhee, ki se razkrije na Instagramu, je grozljiv trenutek

Katharine McPhee in David Foster so bili zaposleni za manj kot mesec dni, in kaj bi morala biti strahotno vesel čas za nekaj, je rahlo zatemnjena s sprejemom očeta pevca prejšnji teden. 

V ponedeljek je McPhee na socialnih medijih napovedal, da je njen oče umrl prejšnje jutro in opisal svojo srčno hudo ljubiteljem. Vendar pa je obstajala srebrna podloga: pokazala mu je zaročni prstan od zaročenca David Foster, preden je opravil. 

Ne morem verjeti, da to celo pišem … Ampak s težkim srcem delim, da je moj sladki sladki Papa zapustil to državo včeraj zjutraj. Kot družina smo popolnoma srhljivi in ​​uničeni. Bil je moj največji oboževalec, moj največji prvak, ki mi je vedno rekel, da mu dam otrok! “Bil je tako prijazen in skrben, da smo vedeli, koliko nas je ljubil. Nisem prepričan, da bo moje srce enako. Tako žalosten je, da je zamudil svoj debitantski debi. Toda, ko se vrnem na oder naslednji teden, upam, da ga bo lahko gledal v miru in od zgoraj. Hvala vsem mojim prijateljem, ki so bili v zadnjih 48 urah tako ljubezni in podpore. Ljubim te, Papa. Tako pogrešam te. To boli. ��

Objava, ki jo je delila Katharine McPhee (@katharinemcphee)

“Moj oče je bil tako vesel zame. Moj obroč je bila zadnja stvar, ki sem pokazala, moj oče, preden je minilo in me nasmeje, ko gledam na to kot spomin na našega zadnjega pogovora,” McPhee zapisal na Instagram poleg fotografijo njo osupljiv diamant sparkler. “In sedaj sem pripravljen deliti z vami vse, kar je bilo moje sonce med to bolečo izgubo.”

Bilo je težek teden. Veliko solz, vendar se želim zahvaliti svojim prijateljem in družini za vso ljubezen in podporo. Moj oče je bil tako vesel zame. Moj prstan je bil zadnja stvar, ki sem mu pokazal pred očetom in se nasmeh, ko to gledam kot opomin na naš zadnji pogovor. In zdaj sem pripravljen deliti z vami vse, kar je bilo moje sonce med to bolečo izgubo. Moja ljubezen modro mi je prejšnji dan rekla, da je “smrt edina stvar, ki je 100-odstotna neizogibna in stvar, za katero smo najmanj pripravljeni.” Danes praznujemo življenje in ne pozabljamo na ljubezen. ❤️

Objava, ki jo je delila Katharine McPhee (@katharinemcphee)

Je nadaljevala svojo grenko sporočilo z dodatkom: “Moja ljubezen pametno rekel, da mi je drugi dan, torej danes smo praznovali življenje in ne smemo pozabiti,” je smrt edina stvar, ki je 100-odstotno neizogibna in stvar smo vsaj pripraviti. ” ljubezen. “

Nekaj ​​tednov pred očetovo smrtjo American Idol alum je dejala, da je bila z avstrijskim glasbenikom Davidom Fosterom obveščena, da je na nedavnih počitnicah v Italijo. 

“To je storil na vrhu te gore v Anacapri. Popolnoma temno, le zvezde. K sreči ni me potisnite v prepad,” je pošalil. «Dejal je, da je eno ali drugo. In na koncu je prihranjeno jaz. “

Ker je Foster 34 let starejši McPhee in se je poročil štirikrat prej, je njihovo sodelovanje veliko kritik. McPhee je takoj po treh dneh hitro postal javen. “Morate biti bolj zaskrbljen zaradi registracije na glasovanju in vmesnih volitvah, kot se tisti, ki se poroči z mano”, je McPhee napisal na Twitterju in dodal: “Hvala, ker ste prišli k mojemu TED govoru.”

Upam, da bodo ti cestni udari še bolj močni. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 15

map