Kylie Jenner in Hailey Baldwin se zabavata z zabavo v bazenu med toplotnim valom

Večina države se v tem vikendu znoja toplotnega vala, res pa je, v klimo ali v bazenu. Kylie Jenner in Hailey Baldwin so se odločili, da bodo to storili, včeraj pa so preživeli v svojih bikinih.

Najmlajši V koraku z družino Kardashian zvezda je gostila zabavo v bazenu, delila pa je tudi številne luštne Snapchats ves dan. Dokumentirala je prihod Baldwina – 19-letni model se je pojavil v Jennerjevi hiši z lahkotnim pokrovom in plaščem s svojim modrim in pomarančnim bikinijem. Jenner, na drugi strani, roča svetlo oranžno enodelno s potopljeno V-vratu in omamljanjem odtenkov.

Kylie and Hailey 1
kyliejenner / snapchat
Kylie and Hailey 2
kyliejenner / snapchat

Gospe so se hitro potegnile navzdol do bazena, kjer so postavljale barvite lete za Insta vredno sliko. Njihova predanost, da dobimo dober posnetek, je občudovanja vredna – samo bi skočili, da bi se ohladili.

Fotografija objavila kralj Kylie (@kyliejenner)

Kasneje na dan, ko so ležali okoli, je Baldwin odšel na travo, da bi pokazal svoje veščine v gimnastiki. Z lahkoto je hodila nazaj, medtem ko je Jenner posnel za Snapchat. Ona je gotovo ženska mnogih talentov!

Kylie and Hailey 3
kyliejenner / snapchat

POVEZANE: Kylie Jenner daje oboževalcem ogled njenega masivnega doma na Snapchatu

Na splošno se zdi, da sta imela dve mladi zvezdi zabaven dan in uspelo premagati toploto. Če se to vreme nadaljuje, bomo morda morali preiti na Kyliejev bazen, da se ohladimo!

VIDEO: Times Kylie Jenner nam je dal poletne cilje

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map