Kylie Jenner in Travis Scott Predstavite družino Stormi družini v Teksasu s pripravljeno stranko

Stormi Webster je svoj prvenec v svetu pred nekaj več kot dvema mesecema naredila, in od rojstva so dosežki otroškega dekleta dobro dokumentirani na socialnih medijih. Čeprav se nič ne more primerjati z osebnim sestankom, napolnjenim z IRL-om.

Morda zato, ker sta mami Kylie Jenner in njen prijatelj rapera Travis Scott, sta se odločila za prvo potovanje s svojo hčerko v Scottovo matično državo Teksas in jo predstavila v družino pevcev “Butterfly Effect”. In dobrodošla zabava v čast Stormi je bila prav tako ekstra, kot ste pričakovali od KarJennerjev. 

Po poročilih TMZ je Scott skrbel za cvetje in naročil dve napravi nevihtnega oblaka s kristalnimi kapljicami Swarovski. Razkošni osrednji deli so postavili 25-letni nazaj 7,145 $. 

Stormiiii @kyliejenner

Objava je objavila Kylie Jenner (@ online.kyliejenner)

Med zabavo je Scottov brat, Joshua, imel nečakinjico dojenčka, ki je nosila srčkan slatki češnjev in objavila svoj prvi sestanek na Instagramu. “Tako vesel sem, da končno držim moje čudovite Stormi,” je vklučil sladko srajco, ob nevihtnem oblaku in vijolično srce emojis. 

Parni izlet v Lone Star State prihaja takoj po velikonočni zabavi družine Kardashian, ki je sovpadel s Stormijevim dvomesečnim mejnikom, kjer je bil mladi navidez častni gost. 

nič kot mamina ljubezen

Objava je delila Kylie Jenner (@kyliesnapchat)

Ne moremo čakati, da vidimo, kaj novega dogodivščin pričakujejo to poletno lepo družino treh!