Kylie Jenner izgleda tako kot Kim Kardashian v New Music Videou Travisa Scotta

Vse, kar bleščeče, je zlato, še posebej, ko ste Kylie Jenner in Kim Kardashian.

Ker se je postavil za neverjetno ekstra fotografije in glasbeni video posnetki potekajo v družini, Jenner se zdaj pojavlja v videoposnetku Traviana Scotta, ki je pravkar objavljen “Stop Trying to Be Boge” in resno spominja na njeno veliko Kardashianjevo siso v enem posebnem prizorišču.

Da, Scottov videz je sam po sebi divje. Obstaja veliko svetopisemskih referenc, Scott pa hodi med ovcami, deluje kot božanstvena figura in gleda, da svet eksplodira v plamenih. Ampak to je Jenner, ki ukrade predstavo. V eni sceni je zlato pokrita, zdi se, da je skoraj gola in drži Scottovo glavo. Mogoče je njegova rešiteljica?

Kylie Jenner Travis Scott Video Embed
YouTube / TravisScott

Konec koncev se Jenner spet pojavlja v razburjeni različici hleva, tokrat cradling animirani jagnjet, ki usta škotske besedne zveze, “nehajte poskušati biti Bog.” Obvestite kaj znanega? Čeprav Jenner očitno nosi dolg zlato vezeno obleko v posnetku, izgleda tako kot Kim Kardashian za njeno kampanjo KKW Beauty decembra 2017.

Kylie Jenner Travis Video
Vljudnost

V Kardashianjevem posnetku se zvezda zdi popolnoma gola, le z bronastim, globokim zlatim sijajnim sijajem, ki pokriva njeno telo in je povezana z visokim ponijem. Morda je Scott želel omeniti slavno družino svoje ljubezni? Kdo ve.

Jenner in Scott, ki sta skupaj s Stormijem Websterjem februarja skupaj pozdravila svojega prvega otroka, sta se pred kratkim odprli o svojem odnosu v intervjuju z GQ, da “ne gremo na datume” od sestanka v Coachelli aprila 2017.

Predvidevamo, da je njihov čas vezave rezerviran za snemanje glasbenih posnetkov?