Kylie Jenner je naredila Fishnet Swimsuit Happen leta 2017

Če bi potrebovali še dodaten dokaz, da je Kylie Jenner zamenjala veliko sis Kim Kardashian West kot kraljica belfieja, njen najnovejši “gram pravi vse.

Zvezda je z novim letom pozdravila z BFF Jordyn Woods v še enem križarskem kopalkah, ki jo je v svoji slavi delila na vrsti fotografij v aplikaciji socialnih medijev.

V posnetkih, od katerih je eden izmed 19-letnega gurmanskega naslova, “Novo leto, ki se razkrije”, je teoretična črna peščena figura spredaj in središče v rizični plavalni kopalki, ko se sprošča proti slikovitemu tropskemu ozadju.

Lil dojenčki

Fotografija, ki jo je objavila Kylie (@kyliejenner)

��

Fotografija, ki jo je objavila Kylie (@kyliejenner)

novo leto, ki dis

Fotografija, ki jo je objavila Kylie (@kyliejenner)

Woods je prav tako vzela na svoj račun, da bi pokazala še en komplet oblek, tokrat v svetle neonke.

����

Fotografija, ki jo je objavil Heir Jordyn (@jordynwoods)

Čeprav lahko pričakujemo le še več samozaposlenih kopalke za stvarnostno zvezdo leta 2017, navsezadnje je Jenner končala svoje leto 2016 Instagram leta z zelenim dvodelnim delom – najmlajši KarJenner je nedavno pokazal, da ne bo več delil sporočil osebno na njeno aplikacijo po postu, ki podrobno opisuje načine, s katerimi je pokvarila fanta Tyga, naj bi živela brez odobritve.

“Od zdaj naprej ne bom več osebno objavljal v svoji aplikaciji … post je danes prišel navajati nekaj, kar nisem nikoli rekel ali videl. Zelo osebno delovno mesto, ki bi ga nikoli ne bi odobrila” Twitter v torek.

Zaključila je: “Žal mi je in vem, da bomo nekaj ugotovili, da bomo vsi zadovoljni.”

POVEZANE: Zadnja ličila Kylieja Jennerja leta 2016 Vključuje seksi zeleno spodnje perilo

VIDEO: Kylie Jenner & Tyga praznujeta rojstni dan njegovega sina

 

Vsaj vedno obstaja Instagram!