Kylie Jenner’s Ruffled, Skin-Barring Confection vas bo naredil dvojno vzeti

Trenutno ni večje ljubezenske akcije v modi med Balmain Creative Director Olivierjem Rousteingom in družino Kardashian-Jenner. So resnično BFF-ji, s sramotno-zdrava družina pa služijo tudi kot vrhunski muzi genijskega oblikovalca.

Nič ni presenečenje, da boste videli mnoge od Kardashian-Jennerjevih dame in o tem z Rousteingom. Pokojni pravi lepotični guruja, Kylie Jenner, se je pridružila modnemu impresiju v Hot Hollywoodu Catch LA. Seveda je bila oblečena v njegov pogled, ki je dobesedno ustavil promet.

Kylie Jenner Purple Dress - Embed 2017
Slike Bauer-Griffin / GC

Razgiban vijoličast vijoličen top posevek z visokim vratom in maxiskirt bi lahko izgledal kot dva ločena dela, vendar je bila pravzaprav obleka, ki jo je povezala dolga zadrga, ki je potekala po hrbtu. Jenner se je odločila za njeno podpis lepotni videz s stranskim delom, močnimi bradami in golimi ustnicami, da bi izravnal krepko odtenek njenega ansambla. Enostavne uhani, ki se spuščajo, se dotikajo njenega videza.

��

Videoposnetek, ki ga je objavil Kylie (@kyliejenner)

Podrobnosti �� @ balmain

Videoposnetek, ki ga je objavil Kylie (@kyliejenner)

�� @ balmain

Videoposnetek, ki ga je objavil Kylie (@kyliejenner)

Moji lil dojenčki ��

Fotografija, ki jo je objavila Kylie (@kyliejenner)

����������

Fotografija, ki jo je objavil OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

POVEZANE: Kendall in Kylie Ali vsi pijemo pizzo po celem svetu

VIDEO: Kylie Jenner Beauty Transformation

 

Naslednja za Jenner je sprostitev njene kozmetike Kylie Royal Peach Palette. Pričakujemo, da bomo v bližnji prihodnosti videli to in še veliko več Balmaina.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 31

map