Lady Gaga 30. rojstna zabava: Glej, kaj je Taylor Swift, Nick Jonas in več zvezde nosili

Ni nobena zabava, kot je oblečena v Saint Laurent!

Da bi proslavila svoj rojstni dan v resničnem slogu, je Lady Gaga, ki je danes nastopila 30 let, gostila zabavo v klubu No Name cluba No Name v soboto zvečer. Prejšnji American Horror Story: Hotel zvezda se je obrnila na pozlačen, ustvarjalka Hedi Slimane z 80-imi zvezdniki, ki je sodelovala z lovskim zaročencem Taylor Kinney (ki je nosila priložnostne kavbojke in blazer). Krepko rdeča ustnica, elegantno oblikovana ‘do, glitzy Lorraine Schwartz ogrlica in nebo visoke platforme zaključili Gaga je ultra glam ansambel.

Ampak ne mislite, da je bil bash samo o rojstnodnevni deklici: kot da en igralec s preseganjem glasbe ni bil dovolj, je pevka “Born This Way” pozdravila Taylor Swift, Lorde, Nick Jonas, John Legend, Lana del Rey in Kylie Minogue kot gostje, Ljudje poročila.

Gospa Gaga Birthday - 2
SPW / TwisT / Splash News

Zdi se, da je koda za oblačenje zahtevala ansamblov za obleke do deklet. Swift, ki je že prej izrazil svojo ljubezen do Gage, je v 70-letnem črnem črnastem jumu s črnimi črpalkami.

Gospa Gaga Birthday - 3
TwisT / SPW / Splash News

POVEZANE: lady gaga jarki Elegance rdečih preprog in se obleče casual v Ripped Denim

Za Kate Hudson je showdown pozval k globokemu V, čisti obleki z ujemajočim vrhom, ki je podoben rtiču, kar je dokazalo Skoraj poznano zmožnost zvezde, da se seksi smeši. 

Gospa Gaga Birthday - 1
SPW / TwisT / Splash News

Medtem, pevec “Levels” Jonas, med najbolj moškimi moškimi, se je odločil za črno kravato vstal in preveč lepi nasmeh.

Gospa Gaga Birthday - 4
Thumbs42 / FAMEFLYNET SLIKE

Prav tako ni bilo mogoče preprečiti, da bi Chrissy Teigen prenehal deliti pozornost. The Cravings avtor knjige kuharske knjige je ponosno pokazala, da naraščajoče otroške bump mame vedo, kako se zabavljati – in pretresel črn črni videz, medtem ko je Hubby Legend sledil obleki v priložnostnem temno-toniranem.

Gospa Gaga Birthday - 5
SPW / TwisT / Splash News

FOTOGRAFIJE: Največja ikonična lepotica Lady Gaga je v čast njenega rojstva

Govoriti o na zabava vikenda!