Lady Gaga in njen oče objavljata italijansko knjigo o kuharstvu

Če še nikoli niste imeli priložnosti, da ustavite Joanne Trattoria na Upper West Side v New Yorku, bolje rezervirajte rezervacijo kmalu, preden bo prepozno.

Restavracija – lokale s sirom, testeninami in vinom – je v lasti Joe Germanotte, očeta Lady Gaga, in duh oče in hči se pripravlja na izdajo knjige, ki jo navdihujejo meniji in dediščina njihove družine, Rolling Stone poročila.

VIDEO: Najbolj eleganten videz Lady Gaga

 

Titled Kuharica Joanne Trattoria: klasični recepti in prizorišča italijanske restavracije ($ 24, amazon.com), bo v njem predstavljene družinske zgodbice in podrobnejši pogled na njihovo ozadje. Restavracija je poimenovana po nemški sestri Joanne, ki je umrl kot najstnik. Gaga se je prej odprla o njeni ljubezni in kako se počuti duhovno povezana s svojo teto. Knjiga je določena za izdajo 22. novembra, pevec pa je napisal svoj predogled, ki smo ga prepričali, da je veliko čustev.

In kaj še ima pop zvezda? Uradno je zvrstila poleg Bradleyja Cooperja v remake znane filma Barbre Streisand, Star je rojen. Tudi po mesecih govoric iz mlinske mlinice se pripravlja, da sprosti novo glasbo. Gaga je v sredo v Instagramu razdelila 12 slik, ki skupaj berejo “Lady Gaga, Perfect Illusion, New Single, September, Perfect Illusion.”

Fotografija objavila Lady Gaga (@ladygaga)

POVEZANA: Lady Gaga razbija svojo ameriško grozljivo zgodbo Season 6 Character from Set

Sliši se, kot da bi ji bolje rekla lepota, stat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 20

map