Lady Gaga je ameriška groza zgodba sezona 6 znak bo prestrašil vas

Na vrhu pridelka, denim z visokim pasom in satenskim kratkim nogavicam Lady Gaga so oblečene, medtem ko promovirajo “Perfect Illusion” definirati rock ‘n’ roll, a ko gre za njen videz Ameriška grozljivka sezona 6, recimo samo, da je Halloween prišla zgodaj letos.

Ryan Murphy-jeva ljubezen FX kaže premierno sinoči in medtem ko mnoga vprašanja še vedno ostanejo neodgovorjena – ponavadi je zelo jasna tema za vsako sezono – vemo, da ta sledi dokumentarskemu slogu in je z naslovom “Moja Roanoke nočna mora”. , Cuba Gooding Jr. in Sarah Paulson igrajo brez pomisleč par, ki se odmika od LA in v miren dom z veliko presenečenji, vendar to ni njihov odnos, ki vzame torto.

Kot smo se seznanili na premieri sezone 6, srbski znaki iz preteklosti preganjali premoženje, vključno z osjo, ki se je naslikala ena, ki jo je prikazal Kathy Bates. In čeprav veliko še ni znano, novi dražljaj ponuja kratek predogled epizode naslednje tedne, v kateri Lady Gaga pokaže zaslon.

 

 

V zgornjem videoposnetku pevka in igralka z zlatim globusom grozljivo kričita poleg Batesa. Čeprav dobimo le nekaj sekund sekunde Gage (spodaj, levo), smo že ljubeči, kar vidimo.

Gospa Gaga AHS Embed
AmericanHorrorStory / Twitter

POVEZANE: Gigi in Bella Hadid Stun v boku Anna Sui Runway pogled na NYFW

Izgleda, da je to grozno, kot Gaga dobi.