Lady Gaga kanali svojo notranjo kavbojko v bedazzled klobuk, drobne kratke hlače in čevlje

Pusti Lady Gagi, da se preseže.

Pevec “Perfect Illusion” je bil v zadnjih nekaj tednih opazovan v vrsti privlačnih oblek, ki vključujejo zelo drobne vroče hlače, in njen zadnji videz ni bila izjema. Za zabavo v Los Angelesu je super zvezda prinesla preveliko črno majico, ki je bila zataknjena v najkrajše najkrajše denim kratke hlače. Na koščke je prešla s jakno s srebrno bombažem in zapestno usnjenimi pasovi. 30-letna lepota je njenemu ansamblu dala kavbojski zvitek, tako da je dodal bedasti bela kapa in črtasto črne čevlje. Kovinski sončni zahod je končala njen videz.

Majhna dna so že od pozne izbrane oblačil Gage. Mati Monster je v svojem novem glasbenem videoposnetku v svojem novem glasbenem videoposnetju zopet podoben par, nedavno pa je v Veliki aplikaciji zbral srebrno verzijo in v črnem slogu prinesel bližnjega prijatelja in oblikovalca Brandona Maxwella v New York Fashion Week show.

 

VIDEO: Lady Gaga napoveduje uspešnost polčasov v Super Bowlu

 

Danes štejemo do njenega novega albuma Joanne kaplja 21. oktobra in imamo občutek, da jo bomo opazili še pred kratkim v kratkih kratkih kratkih hlačah.