Lauren Conrad je služila kot omamna bridesmaid šest tednov post-Baby

Lauren Conrad je angelsko vrnila v središče pozornosti kot družico.

Le šest tednov po rojstvu njenega sina Liam, Hribi Alum je vzel prost dan z mamo dolžnost, da praznujemo cassandra Herschenfeld in Ben Katz’s California brides vikend.

TK
BACKGRID

Nekdanja resnična zvezda je dokazala, da se je materinstvo vsekakor strinjala z njo, s tem pa je postregla s sijajem, ki je izgledala nebeško proti svetlo sivi obleki, na kateri so se pojavili potopni izrez in stegna, ki je bila iz lastne blagovne znamke Paper Crown.

Završila je eterični ansambel s petami in njenimi podpisnimi poliranimi valovi, ko je hodila po hodniku z enim od groomsmen in se pomila s prijatelji, Plaža Laguna co-star Lo Bosworth.

VIDEO: Lauren Conrad: 60 sekund sloga

Kljub temu, da je poroka ukrepala, otrok Liam ni bil preveč daleč od svoje mame. “Lauren je prinesla otroka z njo, vendar je dan preživel v sobi z varuško,” je povedal izključni vir E! Novice. “Lauren se je nekaj časa pripravljala na druge družice, vendar se je morala vrniti v sobo in veliko hraniti Liam.”

Vir je nadaljevala: “Bila je tako dober šport, da bi bila družica, kmalu po rojstvu, toda Cassie je ena od njenih najdražjih prijateljev in ona ni hotela zamuditi.”

POROČILO: Lauren Conrad Objavil najslajšo fotografijo Baby Liam z napovedanim sporočilom za prihodnost

“Lauren je čudovito izgledala kmalu po rojstvu,” je zaključil vir. “Šala je o svoji obleki, ki je pokrivala vse, vendar nikoli ne bi vedela, da ima samo otroka.”

Dobro je videti, mama!