Leandra Medine, poročevalka Man Repeller, navaja njeno nosečnost v čustveni post o plodnostnih zdravljenjih

Velike čestitke so za modni blog Man Repeller, Leandra Medine, ki je na čustveni blog postal v četrtek, da pričakuje dvojčka z možem Abie Cohen po letih poskuša dojenčka.

Blogger je bila odprta z njo sledi o njenem boju s plodnostjo, vključno s posledicami splava, ki jo je lani trpela, in je večino njene nosečnosti napotila, da se je neposredno obrnila.

“Prešli smo vse mejnike, vključno s prihodnjim rojstnim dnevom otroka, ki ga nikoli ni bilo. Moral bi me do takrat opomniti glede na zgodovinske zgodbe o izgubi, ki sem jo hranila”, je zapisala o poboju . “Ko je pečica vroča, hrepeni, da bi naredila še več otrok,” bi mi rekli, da bi bilo pomirjevalno nagrado. Ampak kje so bile moje? Nisem bil niti blizu, sem bil mrtev notri.

Medina je poskusila vse od akupunkture in hipnoze do revij in prehrambenih omejitev, da bi povečala svoje možnosti za preživljanje otroka v polnem imenu, vendar je rekla, da ne deluje. Začela je razmišljati o vprašanju, ali je zaslužila svojega moža, ko je zanosila.

“Hvaležen sem Bogu, da bi, preden bi lahko resnično zajebal stvari, kakšen bi bil moj končni tango s hormonsko terapijo dosegel svoj lasten vrhunec in do 4. julija, moj reproduktivni endokrinolog potrdil, da sem noseča z dvojčki”, napisala je.

“Preostanek poletja sem potegnil čez WC sedeže ali javne košare za smeti ali z glavo v notranjosti plastičnih vreč, ki bi jih prenašal, ko sem se preselil v vročo in zelo smrdljivo New York City, pri čemer sem predvidel 12-tedenski pregled, čas. “

Medina je trenutno 22 tednov noseča. Svojo objavo na spletu je končala s sporočilom drugim ženskam, ki se borijo s plodnostjo.

POVEZANE: Leandra Medine Man Repellerja o osebnem slogu in izvirnosti

“To je bil moj potek. To je moj potek. Želim si, da bi to vedel. Želel bi, da bi verjel Abie, ko je rekel, da bom spet srečen,” je zapisala. “Upam, da mi verjamete, ko rečem, da boš tudi ti.”

Čestitam Leandri in Abie.