Lena Dunham je obiskala Naked na Instagramu in imela veliko razkritje o svojem telesu

Lena Dunham še nikoli ni bila stara, da bi se odzvala, ker je ta teden v Instagram odšla, da bi govorila o podobi telesa, Dekleta Alum ni zadržal. Čeprav je pogosto odprta s svojimi oboževalci in privrženci, je bila ta poštenost neprimerna.

Dunham je objavila golo fotografijo s samo emojisom, ki jo je delno pokrivala, toda res je bil napis, ki je našel našo pozornost.

TK
Instagram

“Samo želela sem deliti, da je eden od razlogov, ki so me tako navdihnili, je zaradi načina mešanja njenega humorja in seksualnosti. Toliko let sem ljubil svoje telo, vendar sem mislil, da ga drugi ne obožujejo – njegov edini namen je bila krma za šale, «je zapisala.

Igralka se je sklicevala na račun Instagram @eatingboys, katerega avtor pogosto objavlja sliko telesa in spolno pozitivnost. Sama se je Dunham sama spraševala o telesnem sranju, vendar je njeno najnovejše razkritje še vedno pomembno. Medtem ko je bil njen naslov (značilno) pošten, je igralka to zaključila na srečnejši note.

VIDEO: Lena Dunham in Norman Lear o družini in narkozistih na Sundanceovem filmskem festivalu

“Izvedel sem žalitev, da nihče drug ne bi mogel,” je nadaljevala. “Ne obžalujem ničesar od tega – to je moja umetnost in to je bila moja resnica – vendar zdaj, ko imam 31 let, ko sem skozi pekel in nazaj s svojim zdravjem in drugimi ljudmi zaznavala mojo telesnost, se mi zdi zelo všeč ideji da je ta hruška lonec v medu enako dobra, da se ljudje smejijo in postavljajo kot dekle za samomorilce do leta 2004. Ljubim vse. “

POVEZANE: A Dekleta Revival je lahko blizu, kot si misliš

Upamo, da ji Dunhamova razodetja navdihuje, da še naprej širi to ljubezen!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − 36 =

map