Lena Headey je nekoč rekla, da je gledala “razočaranje v resničnem življenju”, ki ga je izvedel A Dude Reporter

V imenu novinarjev se želimo opravičiti Leni Headey za samopomočnika, ki je nekoč vstal med vprašanjem in vprašanji, da ne bi vprašal Igra prestolov igralka pomembna vprašanja o svoji vlogi na eni od najbolj cenjenih oddaj na vseh kabelskih televizijskih postajah, vendar da ji pošljejo nezaželen komentar o njenem videzu. 

Headey je spomnil na incident med gostujočim nastopom na premoru preživetja Bear Beara, Running Wild z Bear Grylls, v juniju. Po grozljivem potovanju po “zamrznem” vodnem telesu na splavu MacGyvered iz dobesedne umazanije in plevelov, je Headey opisal nevarnosti svoje lastne službe: moške moške. 

“Grozno [na novinarskih dogodkih]”, je rekla štirikratna nominirana igralka Emmy, ki igra predvajani ljubljeni Cersei Lannister pred predstavo, preden bo opisala posebno bolečo izkušnjo. 

“Sem šel sem bil sem sedem mesecev noseče. Ta fant je vstal in je šel:” Uh, samo želim reči, da ste resnično razočarani v resničnem življenju, “je nadaljevala. Toda človeka se ni ustavilo. “Je to tvoj pravi las?” je vprašal. “Lasulja je veliko boljša. Všeč mi je kot blondinka.”

Rekel je Headey, “sem bil zdrobljen.” Grylls je s svojimi simpatijami ponujal. 

Preden so začeli skalirati nemogoče strm vzpon, Headey je dodal, da bi morala v naravi preživeti več časa. Ker vsaj “drevesa ne gredo,” ste res razočarani, “ko hodite mimo.” Resnica.