Leonardo DiCaprio je vesel kot kolesarski dirkalnik skozi N.Y.C.

Če obstaja ena stvar, ki jo ljubi Leonardo DiCaprio, to pomaga okolju. Igralec je Poslanec miru OZN, in nedavno je na sedežu organizacije v New Yorku govoril o pomenu dela v zvezi s podnebnimi spremembami. Zato ni presenetljivo, da je DiCaprio pri priljubljenem načinu prevoza, ko je v Big Appleu, mestni program za kolesarske dirke, Citi Bike, dejstvo, ki jo je znova dokazala v sredo, ko je bil opazen, ko je mesto potoval po enem od svojih podpisov modri kolesi.

DiCaprio, ki je bil oblečen v kratke kratke hlače, modro v-vratno majico, pokrovček UCLA za nazaj, črne drsne patike in par sunij, je bil srečnejši kot kdaj koli prej, ko je na svoji dvokolesnici odšel na ulice Manhattana. Dobitniku Oskarja se je pridružil prijatelj, ki je z njim prinesel vožnjo. 

FOTOGRAFIJE: Oglejte si več posnetkov Leonardo DiCaprio Riding Citi Bikes

Seveda je to daleč od prvič, ko je bil DiCaprio viden na Citi Bike – ali celo prvič, ko je to naredil s spremljevalcem. Pravzaprav je Leo že nekajkrat obiskal mestne ulice, med katerimi je bil tudi eden izmed njegovih tedanjih deklet Blake Lively. Oglejte si več fotografij naših priljubljenih Boo Boo kolesarskih koles v naši galeriji. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 24

map