Leonardo DiCaprio nosi belo črto, medtem ko vas bo nakupovanje zmedlo

Všeč nam je dobro opazovanje Leonarda DiCaprijaja in zdi se, da nas v zadnjem času zmerava več kot običajno. Od kolesarjenja po New Yorku v njegovem najljubšem načinu prevoza je Citi Bike, ki se je v Cannesu udeležil govora pri Združenih narodih, DiCaprio že od poznih. 

In v četrtek, je bil vaš Boo Boo spet na njej in, kot je običajno, je izgledal dobro. DiCaprio je za svoj izlet dreval preprosto, vendar oh-tako-seksi obleko, ki jo sestavljajo temne pranje jeans, navaden beli v-vratni tee, plašč na superge in njegova vedno prisotna sončna očala in novice kapo. Sodeč po večkratnih vrečah v Leovem rokah se je zdelo, da je igralec nakupoval, in z veseljem, da bi to storil – ne bi smel videti osmehnilnega obraza. 

Če je ena od stvari, ki smo jih spoznali z DiCaprio pogostimi izleti od poznih, to je, da je, ko gre za slog, vse o preprostosti. Od hakijevih hlačnic do kavbojk se Leo drži osnov, ki ne opozarjajo.

POVEZANE: Leonardo DiCaprio je vesel kot kolesarski jahanje skozi N.Y.C.

Ampak s takšnim obrazom, kako lahko pogledamo stran? V upanju, da bomo v bližnji prihodnosti videli še veliko več našega najljubšega Boo Boaja.