Lily James iz Pepelke: kaj je bilo všeč, da bi stopili v te znamenite copate za steklo

Disney’s Pepelka končno pride ven jutri in ne moremo dobiti dovolj star Lily James. Ne samo, da je igralka v zadnjem času oblečena na rdečo preprogo v princesa vrednem pogledu (Elie Saab, Dior, Prada, oh moji!), Vendar je brez težav vzela enega najljubših likov vseh časov in storila pravičnost. Torej, ko smo prišli z Jamesom za modno značilnost našega marca, smo se spraševali, kaj je bilo res kot da bi stopil v tiste znane steklene copate?

“Kolikor smo vsi želeli princeske odrasti, je resničnost, ki je bila dejansko ena, včasih zastrašujoča”, nam je povedal James. “Težko je živeti do tega za vse.” Da bi ji pomagali preoblikovati v Ello, kot se imenuje v filmu, se je igralka zanašala na jogo, da se je prilegala za žimnico. “Ko sem oblekel to obleko, se je moja drža spremenila in bila je nekakšna čarobna,” pravi. “Ampak moje dlake in ličila so bili pravi prave pravljice!”

POVEZANE: Lily James trdi, da se ji ne prepozna veliko od Downtonske opatije

Čeprav so kostumi, ki jih je zasnoval Oskarjev zmagovalec Sandy Powell, sanje za Jamesa, je bila prav tako vesela, da je sodelovala z eno od svojih slogovnih ikon Cate Blanchett. “Cate je neverjetna,” pravi James Blanchett, ki igra mačeha. “Vedno nosi lepe, čiste linije in jo resnično občudujem kot ženo”. Jamesove druge navdih za rdečo preprogo, vključujejo kolega Brits Alexa Chung (“Všeč mi je, da ona nikoli ne izgleda preveč narejena”) in Keira Knightley (“Vedno izgleda osupljiva!”).

Tudi z vsemi glamurji, ki obkrožajo film, James pravi, da je pravljična zgodba pozitivno sporočilo, ki jo je resnično pripeljala do vloge. “Moj najljubši del je, ko Pepeljuga pripoveduje princu:” nimam nobenega vozička, nimam nobenega obleka, nobenih staršev, to je samo jaz. In pravična kuma pravi: “To je največje tveganje, ki ga bomo kdajkoli vzeli – biti resnično kot smo mi. ” Ker je res, ali ne? “

Za več o Lily James, poberi V stiluMarec izdaja, na voljo na založbah in za digitalni prenos zdaj.

FOTOGRAFIJE: Oglejte si vse časopise Lily James je izgledal kot Pepelka na rdeči preprogi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map