Ljubezen na prvi strani: naprej Elyse Walker dobi preobrazbo!

Ko je vibracijsko vroče spletno mesto Forward Forward in trgovina z opeko in malto Elyse Walker prvič združila sile pred tremi leti, da bi Elyse Walker začela naprej, je modni svet vedel, da je bil njihov spletni nakupovalni svet pravkar obrnjen na glavo. Hitro naprej do danes in spletno mesto zdaj preusmerja svoja prizadevanja na veliko bolj racionalno nakupovalno izkušnjo s ponovnim zagonom Elyse Walkerja.

Elyse, katere ozadje je v prodaji na drobno (lastnica istega slogu pri Elyse Walkerju v pacifiških palisadesah v Los Angelesu), je izključno pojasnila InStyle.com: “Navajam se, da imam izkušnje z enim samom in vsak kupec v garderobi. Resnično sem hotel, da to izkušnjo prinese spletnemu potrošniku s Forward by Elyse Walker. ” Elyse in njena Forwardova ekipa uspevata kurati od najboljših najboljših (to je ena od redkih spletnih mest, ki jih na spletu prenašajo Saint Laurent in Alexander McQueen), in z omejenim številom blagovnih znamk (in omejeno število točk iz vsake te blagovne znamke. Vse to naredi za zelo čuden izbor neverjetnih trendov, vročih dodatkov in priljubljenih modnih izdelkov.

Ampak tudi s kurativno ponudbo Isabel Marant, Valentino in Alexander Wang smo še vedno težko izbrali najljubše. Torej smo se obrnili k Elyse sama, da izberejo svoje pet najpomembnejših predmetov, ki jih poželi ta pomlad.

1. Proenza Schouler Foil Print Poly Pleated Dress, $ 2,950

Tech, Yeah
Ljubezensko fotografiranje

“To izgleda neverjetno na telesu,” pravi Elyse.

2. Chloé Kovinska oblačila za oblačila iz kostnega gozda, 4.895 $

Tech, Yeah
Ljubezensko fotografiranje

»Rad bi nosil to obleko na sanjskih počitnicah na jugu Francije, bi ga celo vrgel na bikini.«

3. Valentino Obleka Bambolina poliamidna krila, $ 6,690

Tech, Yeah
Ljubezensko fotografiranje

“To obleko je treba uokviriti – to je umetniško delo.”

4. Elyse Walker Los Angeles Suede Fringe Booties, 595 dolarjev

Tech, Yeah
Ljubezensko fotografiranje

“Obrobje je nujno, ne le za pomlad in poletje, ampak tudi za naslednjo sezono.” (Ko smo se srečali z Elyse, to so čevlji, ki jih je sama nosila!)

5. Saint Laurent Majhna vreča za vreče Monogramme, 1,290 $

Tech, Yeah
Ljubezensko fotografiranje

“Jaz sem obseden z vsemi belimi in vsemi Saint Laurent, in to je vse zgoraj! Ne moremo zdeti, da te vrečke hranimo v trgovini, tako so vroče.”