Louis Vuitton v tej partnerski univerzi UNICEF naredi končno pinky obljubo

Modna hišica Louis Vuitton naredi vrhunsko obljubljeno obljubo – zavezo, da bo svet boljši kraj. Razkošna blagovna znamka se je združila z Unicefom, da bi sprožila globalno pobudo s ciljem zbiranja sredstev, ki bodo otrokom nujno potrebovala. Za zaprtje te obljube je Louis Vuitton zasnoval srebrn obesek Lockit in zapestnico (na voljo v trgovinah LV po vsem svetu in louisvuitton.com od jutri dalje), pri čemer bo za vsakega prodanega $ 200 od nakupne cene $ 500 donirana UNICEF.

“UNICEF je močan in zanesljiv vodja humanitarnih akcij. Skupaj lahko otrokom v najbolj ranljivih situacijah naredimo resnično razliko,” pravi Michael Burke, predsednik in izvršni direktor družbe Louis Vuitton. “Naš cilj je, da dosežemo čim več ljudi, prosite, naj delijo svojo obljubo in naredijo resnično razliko.”

Z začetkom “Silver Lockit”, ki ga je navdihnila prvotna zasnova Georges Vuitton iz leta 1890, Louis Vuitton poziva druge, naj tudi obljubijo, da bodo kupili Lockit ali donirali, in da bo sporočilo delil na socialnih medijih kot del svoje digitalne oglaševalske akcije #MakeAPromise.

POVEZANE: Izvedite, kako naj bo to dekle in se bolje počutite leta 2016

“Ko otroci obljubljajo, jih vzamejo resno,” nadaljuje Burke. “To so obljube, ki pridejo naravnost iz srca. Obljudena obljuba je instinktiven in iskren način, kako obdariti obljubo in jo deliti z nekom, ki je blizu.”

Več o pobudi na louisvuitton.com/lvforunicef ​​in #makeapromise za nakup Lockit jutri.