Lucy Hale ima dramatično novo barvo las

Lucy Hale se ni šala, ko je rekla, da bo naslednja sprememba las navdihnila Selena Gomez. 

Med intervjujem z Ljudje V začetku letošnjega leta je igralka nagovijestila, da je lahko blondinka, kot je Gomez naredil v preteklem jeseni. »Lahko bi prišla z drugačno barvo, zato moram narediti nekaj drugačnega, ker se mi zdi tako dolgčas,« je rekla Hale o njenem naslednjem lasnem videzu: »Videla sem Selena [ona je bila blondinka] in izgledala je tako dobro. Da! “To je bilo dobro navdihovanje. Ko gre za lepoto, bi poskusil vse.”

POVEZANE: Lucy Hale priznava, da pokriva Hickey, je vse nas 

No, sodeč po Halejevi najnovejši postaji Instagram, ji sledi. Igralka je delila fotografsko srednjo glamno sejo z drastično svetlejšimi lasmi. Senca je sestavljena iz toplih poudarkov z nekaj njenimi čokoladnimi rjavimi nitmi, ki ostanejo neizravnane za dodatno dimenzijo. 

* poje za temi lešniki * @allanface – @kristin_ess

Objava je delila Lucy Hale (@lucyhale)

Čeprav je sprememba enako dramatična kot Gomezova platinasta senca, je Hale drugačen pristop, kot je pevka naredila, ko je šla od brinje do blondinka. Namesto da bi se z enim obiskom z barvno svetilko vlekla, je igralka naredila manj škodljivo pot, tako da je njene lase poudarila.  

VIDEO: Lucy Hale Igra Nikoli nisem nikoli 

Prejšnji mesec je imel Hale toplo meditacijo, ki je bila ročno poslikana z balajsko tehniko. Barva se je začela pri srednjih dolžinah do konca. 

Lucy Hale
Noam Galai / Getty Images

Sodeč po bolj subtilnih predstavah baylage, ki jih je imela na predstavitvi Kate Spade’s Fall 2018 na NYFW, je igralka v februarju začela svojo blondinjo preobrazbo. 

Lucy Hale
Monica Schipper / Getty Images za New York Fashion Week: The Shows

Težko je, da ne odidete od 0 do 100, če ste pripravljeni poskusiti novo barvo las, če pa ste brineta, ki razpravlja o tem, ali bo spomladi 2018 sezona, ki jo boste končno odšli v blondinico, naj Haleova transformacija služi kot navdih o tem, kako preizkusiti trend, ne da bi v procesu popolnoma cvrtili svoje lase.