Lululemonova prva čevljarsko sodelovanje je stvar modnih atletičnih sanj

Lululemon je postal pripravnik za fitnes-zdrava pametna moda, ki iščejo elegantno obleko za obleko, zdaj pa podjetje širi svojo blagovno znamko na udarce.

Podjetje je pravkar zapustilo prvo sodelovanje s čevlji, ki se je pridružilo APL-u, da je objavilo tri ekskluzivne barve: Black All-Reflective (250 USD) za moške in ženske ter Cinder Rose (165 USD) in Black Ombre (200 USD) za ženske.

Lululemon - Lead
Ljubezensko stanje Lululemon

Konceptna skupina Lululemon je tesno sodelovala z APL-om, da bi ustvarila barve, tako da se je obrnila na dva najbolj priljubljena modela čevljev.

“Unisex Ascend Black All-Reflective ima 360-stopinjsko reflektivnost – črnsko silhueto, ki se izstopa, tudi ponoči”, se je blagovna znamka objavila v izjavi in ​​dodal, da je začetek čevlja prvič označil, da je APL uporabil reflektivno črno preje ustvariti čevelj.

Lululemon - Embed
Ljubezensko stanje Lululemon

Druga dva barvna opcija so bila izdelana z mislijo na stranke Lululemon. Ekipa podjetja je izbrala Cinder Rose – monokromatsko barvo – za odtenek dizajna Techloom Phantom Shoe. Za Ascend Black Ombre je Lululemon preoblikoval osnovno barvo APL s preklopom prekrivnih plasti na čevelj od bele do črne.

Lululemon - Embed
Ljubezensko stanje Lululemon

Collab pride, ko je Lululemon v avgustu začel prodajati čevlje APL v svojih trgovinah. Njihovo novo sodelovanje je zdaj na voljo na spletu in v izbranih trgovinah v Severni Ameriki.