Lupita Nyong’o je obleka za rdeče preproge Je oskarška poker v oblačku Couture

Lupita Nyong’o je v nedeljo zvečer osrečila svoje mesto v modni zgodovini Oskarja, ker je nosila zlato in črno obleko Versace, ki je bila enakovredna sodobnemu delu in vračanju.

Obleka, z eno roko, je prikimal na ikonsko verniško tehniko verižne pošte, ki se je sezono uporabljala po sezoni v znameniti hiši. Obleka je imela visoko režo, ki jo je z ušesci dosegla Niwaka. “Od vseh kotov, tudi iz ozadja, so bleščile”, pravi njen dolgoletni stilist Micaela Erlanger V stilu.

#HowToAccessorize ❤️��❤️ @lupitanyongo @niwaka_collections ������ #Oscars

Objava, ki jo je delila Micaela Erlanger (@micaelaerlanger)

“To je bilo po meri oblikoval Atelier Versace,” pravi Erlanger.

»Tako sem se počutil,« je nadaljevala, »je bil tako močan videz. Bila je to oblačilo, ki bi jo močna, samozavestna in močna ženska želela nositi. In s podnebjem tega, kar se dogaja, čutilo je, kot da je prava izjava, da je tako lepo dopolnjevala Lupitu. “

Lupita Nyong’o

v Atelier Versace.

Kevin Mazur / WireImage

Ampak ni bila samo obleka, zaradi katere je Lupita sijalo svetlo. The Črna Panther zvezda je nosila tradicionalno ruandsko pričesko z zlato vrvico, vtkano v njeno pleteno. Še ena ključna podrobnost? Njena modra senčka, ki zagotovo ne bi bila barva, ki bi jo pričakovali z zlatom in črnim videzom, ampak fant dela.

Priznajte mi, da gremo vintage Versace in dodam modro senčilo v moj Amazon Prime cart.