Mad za Plaid! Zbirka Adam Lippes za ciljne kapljice danes

Čakali smo, da bomo dobili svoje roke na zbirki Adam Lippes za Target, odkar je bil prvič objavljen junija. In danes je oblikovalska kapsula končno tukaj. Na voljo v trgovinah in na target.com, Lippesova zbirka več kot 50 kosov za moške in ženske vključuje vrečke, vrhove, čevlje in odeje, ki vsebujejo tradicionalne bivolje tiskane tkanine – in vse to prodaja pod 130 USD. Prizadevali smo se za oblikovalca za oktobrsko izdajo, zdaj na založbah za novinarje in so na voljo za digitalni prenos, in nam je dal sneak-peek na videz, ki je prepričan, da letijo s polic v nekaj minutah.

Prijetna, a elegantna zbirka padcev odraža vročino enega od najljubših mest Lippesa v Massachusettsu. “V veliko navdih mi je bilo najpomembnejši ameriški duh Berkshiresa,” je povedal Lippes V stilu. “Tam imam hišo, in tam je veliko mojih oblikovanja.” In to je točno tam, kjer je Lippes vodil. Tam je bilo “zbirke za moške, ženske in dom prihaja skupaj z novim prevzemom klasičnih ameriških športnih predmetov”, je dejal. 

Toda sodelovanje je bilo tekmovanje v tartan-print nebesih, še preden je začel načrtovati videz. “Cilj se mi je približal, da bi ustvaril zbirko, ki temelji na bivoli, za padec,” je dejal Lippes. “Rad delam s pleteno, zato se mi je ideja zdela zelo dobra.” Njegova najljubša stvar o priljubljenem tisku? “Za generacije je bil značilni element sloga,” je dejal Lippes. “Plaid resnično prečka modne meje. Všeč mi je, da ga lahko tolmačimo na toliko različnih načinov: od oblečene pletenice, ki jo vidimo na modnih oblekah na dogodkih rdeče preproge, do prepuščene pletenice, ki jo moški delajo.”

Lippes 5
Vljudnost

POVEZANE: Nova ciljna zbirka Adam Lippes prinaša sveže vzeti na plažo

Seveda je Lippes svoj klasičen dizajn dodal svoj twist. “Ta vzorec mislimo rdeče in črne barve, toda bež je tišji in rafiniran,” je dejal in dodal, da “se počuti sveže in drugače”. In po Lippesu, je tiskanje “popolnoma” laskati čez board – tako boste pogledali in se počutite dobro, ko nosite svoje modele Target. “Kaj naredi določeno oblačilo laskati je tkanina, rezano in slog,” je dejal Lippes. “Te elemente smo se osredotočili na ustvarjanje različnih edinstvenih kosov, zato je zagotovo nekaj za vsakogar.” 

Na koncu je Lippes želel ustvariti linijo, ki vam omogoča, da se enostavno vrnete in se sprostite. “Upam, da se bodo ženske zabavale mešati in ujemati te dele,” je dejal. “Lahko se oblečejo za noč v mestu ali oblečeni s kavbojkami, da bi tekli čez dan.” Lippes samo želi, da si zapomniš eno stvar: “To so kosi, ki jih je treba živeti.”

Pomaknite se navzdol, da si ogledate naš najljubši videz iz spodnje zbirke in si oglejte elemente, ki se začnejo na $ 10 danes target.com.

Lippes 1
Vljudnost
Lippes 4
Vljudnost

Lippes 2
Vljudnost

Lippes 3
Vljudnost

POVEZANE: Vaš Fall Garderoba ni popolna brez prijetnega puloverja

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map