Madonna je odšla po njenih najnovejših samozaposlenih

Madonna je najnovejša samozavestna Instagrama morda naredila dvojni vzrok. Vendar si ne samo predstavljate stvari – 58-letna pevka je dejansko gola v svojih objavah.

Pevec “Vogue” se nikoli ni sramežljiv pokazal, kako je razkazal svoje telo, in zakaj bi bila ona? Izgleda neverjetno! Madonna je v zadnjih najnovejših Instagramovih slikah pokazala nekaj njenih najljubših nakita, medtem ko je bila oblečena v rojstni dan. Prva slika v postavi z več slikami je piščalec z diamantnim žarom in zlate ogrlice. Na sliki je ustrezno označila z “Gold”, vendar tam ni bila storjena.

VIDEO: Madonna’s Goals

 

V drugem slogu Madonna kaže, da je njeno telo v telesnem strelu. Leži na njeni strani, povsem gola, saj snema fotografijo njenega trupa, ki strateško prikazuje podoba, vendar nič #NSFW. Tako kot rečejo: če ste ga dobili, ga razvajajte!

Zlato ��

Objava, ki jo je Madonna (@madonna) delila

To ni prvič, da je pesem “Like a Virgin” vse to stavila na Instagram. Pred nekaj leti je objavila drugo golo sliko in se spraševala, zakaj je na spletnem mestu socialnih medijev sprejemljivo prikazati golih pušk, ne pa dojk.

Zakaj je v redu pokazati rit, vendar ne prsi? Vdrla v hinavščino socialnih medijev #artforfreedom #UnapologeticbItch ❤️ # rebelheart

Objava, ki jo je Madonna (@madonna) delila

POVEZANE: Dolgo pričakovana Madonna Biopic Blonde Ambition se zgodi

Ne glede na njeno starost, Madonna nikoli ne bo prenehala izpodbijati statusa quo – in ne bi imeli drugače!