Madonna je pravkar dala najsodobnejše družinske fotografije na Instagramu

Madonna je ena ponosna mama. V nizu sladkih družinskih posnetkov, ki jih je objavila v petek v Instagramu, je ikonična pesmica posnela s tremi njenimi otroki, Rocco, Mercy in Davidom. Na eni fotografiji Madonna daje Mercy in David smooch, ko se nagne nad njimi, da jih poljubi v črni klobuk, črno usnjeno jakno in argyle nogavice.

Ljubezen ❤️

Fotografija, ki jo je objavila Madonna (@madonna)

Stalna mama je dala še eno fotografijo, ki se je nasmehnila široko, ko je z Davidom stopila v notranjost zgradbe, nosila črno jakno z zadrgo in črne hlače z obliži. Njen sin se ni mogel ustaviti, ker se je ustalil.

Je vse

Fotografija, ki jo je objavila Madonna (@madonna)

POVEZANE: Madonna in njeni otroci so se “zbudili takole”

V drugi podobi se Madonna pomiri s sinom Roccomom 15, ki izgleda kot mini različica njegovega očeta Guya Ritchieja, pri čemer se oba utripa nasmeh, ko jo roka okoli njega. “Potrebujemo nas!”, Je posnela posnetek, skupaj s srčnim emotikonom.

Potrebujemo! ��

Fotografija, ki jo je objavila Madonna (@madonna)

To so le najnovejše sentimentalne družinske fotografije, ki jih je Madonna delila z oboževalci. Pred tem tednom je objavila sliko sama z družino Mercy, 10 in David. “Tako se sva se zbudila … šala je šala.” #Rebelhearts “, je Madonna napisala poleg slike, ki ji je pokazala, da ima športno kapo Encom in letalske odtenke.

Kakšen lep način, kako praznovati materinstvo samo teden dni od materinega dneva.