Mama fanta, ki je izpostavljena H & M-jevem spornem oglasu

V ponedeljek je H & M povzročil ogorčenje po spletu, ko je podoba otroka, ki je nosila majico z napisom “Najmočnejša opica v džungli”.

Veliko slavnih je govorilo proti fotografiji – fant, ki je na vrhu, je črn in pevec The Weeknd, ki je pogosto sodeloval z blagovno znamko, je dejal, da je prek fotografije prekinil vezi s H & M.

H & M je izdal izjavo V stilu kmalu po tem, ko je bil objavljen zvezdniški tweet, piše: »V celoti razumemo in se strinjamo z njegovim odzivom na sliko. Žal nam je, da je bila slika posneta in tudi obžalujemo dejanski tisk. Odstranili smo sliko iz vseh naših kanalov in pulover ne bo več v prodaji v naših trgovinah, prav tako bomo preučili naše notranje postopke, da bi se izognili takšnim situacijam v prihodnosti. Nadaljevali bomo z The Weeknd in njegovo ekipo ločeno. “

Istega dne se je hitra modna družba podaljšala.

V zavoju, mati dečka v oglasu je v redu s hoodie in njegovo sporočilo, v skladu s Complex. Prodajalec je poročal, da je Terry Mango v socialnih medijih dala svoje mnenje. “To je moj sin,” se je Mango odzval v nitki. “Av [sic] je bilo na vseh fotografijah in to ni bilo izjema, vsakdo ima pravico do svojega mnenja o tem.”

POVEZANE: Weeknd Severs se povezuje s H & M po spornem oglasu

Ko je kolega komentator vprašal Mango, če je razumela, zakaj so ljudje jezni na fotografijo, je Mango zapisal: “Res ne razumem, ampak ne bom se odločil, da ne bom, ker to ni moj način razmišljanja, oprosti”.

V drugem primeru je Mango pozval ljudi, da “nehajo prestrašiti volka.” Nadaljevala je: “Mama in to je ena izmed sto oblek, ki jih je moj sin oblikoval … nehaj ves čas plačati volka, nepotrebno vprašanje”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map