Martha Stewart, ki nosi majhno črno obleko v tej fotografiji iz 80-ih let, vas bo naredila dvakrat

Pozabite sveže pečene čokoladne piškote Martha Stewart in izredno hrano za zahvalni dan.

Preden je Stewart postala domiselna podjetnica, je bila 76-letna gospodinjska imena dejansko model, ki je poskušal plačati šolo po šoli. Naša punca se je celo potrudila v Pariz.

POVEZANE VIDEO: 6 investicijskih kosov Vsaka žena bi morala biti lastna

“Bilo je res zabavno,” je nekoč rekla oboževalcu, ko je razpravljala o njenih koncertih. “Delali smo res, zelo težko. Danes smo posneli fotografijo in morda predstave, nato pa ponoči, ko so bile modne obleke na voljo za fotografiranje, smo nato celodnevno delali po modi. “

Če potrebujete dokaze, poglej ne več kot njen vir v Instagramu. Ta teden je Stewart delila čudovito vračanje sebe, ki je izgledala kot nekaj, kar bi lahko resnično predstavljala v modni obleki. Martha v seksi brezvezni LBD? To se je zgodilo in zdi se, da je naravnost iz 80. let. “Želite, da je bila sprejeta prejšnji mesec !!!” napisala je kot napis.

Moj pomočnik je našel to veliko fotografijo z mano v moji knjižnici na turški griči Želim, da je bil posnet prejšnji mesec !!! fotografijo Henryja wolfa

Objava je delila Martha Stewart (@ marthastewart48)

Med intervjujem z Danes kažejo v petek, Stewart je govoril o slavno fotografijo. “Tako sem videti, ko grem ven”, je dejala in dodala, da je to slika iz “dolgočasne fotografije”.

To je ponižen Stewart na njenem najboljšem.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map