Mary-Kate in Ashley Olsen prikažejo svoje figure v kopalkah na francoski rivieri

Mary-Kate Olsen in Ashley Olsen sta dve zasedeni čebelji, toda odmore je vsekakor dobro videti na njih. Modne sestre so odpotovali na francosko riviero, kjer je v soboto potekala poroka med umetniškim kolekcionarjem Albertoom “Tico” Mugrabi in Colbyjem Jordanom, ki so s svojim zabavnim dnem izkoristili pod soncem v hotelu Hôtel du Cap -Eden-Rocov bazen v Antibu, Francija.

Mary-Kate je pokazala njeno sliko v preprostem črnem bikiniju s trikotnim vrhom in kratkimi rokami. Na njenem desnem zapestju je stenila kopalke s prepletenimi zlatimi in rdečimi verižicami ter zapestnicami. Črna je pustila, da so ji dolgi lasje posušili na soncu, ko se je sprostila ob bazenu.

VIDEO: Oglejte si Mary-Kate in Ashley Olsen pred vašimi očmi

 

Mary Kate and Ashley Olsen - 1
FAMEFLYNET SLIKE

Njena dvojčka, Ashley, je izgledala elegantno v črni barvi Eres enodelni obleki in potegnila nazaj svoje dolge blondanske niti po potopu v vodo.

Mary Kate and Ashley Olsen - 2
FAMEFLYNET SLIKE

Po razkrivanju svoje nove zbirke za The Row na New York Fashion Weeku, ti dve modni moguli očitno uživata malo zasluženo R & R, preden se vrnejo v države.

POVEZANE: Mary-Kate Olsen kaže na njene neverjetne konjske spretnosti na klasični konjski konjici Hamptons

Dobro izgleda, Mary-Kate in Ashley!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 74 =

map