Meghan, Harry, Kate in William imajo povsem drugačne naslove v tujini

Meghan, Harry, Will in Kate-če ste karkoli kot mi, so njihova imena, naslovi in ​​zvezdni znaki trajno pritrjeni na vaš dolgoročni spomin (v redu je, vam ni treba biti tako kot mi).

Torej smo bili stresel da se Duke in vojvodinja Sussexa, pa tudi vojvoda in vojvodinja Cambridgea, v nekaterih regijah v tujini, kot sta na primer Škotska in Severna Irska.

Člani Of The Royal Family Attend St Mary Magdalene Church In Sandringham
Chris Jackson / Getty Images

Tako je, ko princ William in Kate Middleton potujejo na Škotsko, postanejo Earl in grofica Strathearn. Ob obisku na Irskem duo prevzame naslove barona in baronica Carrickfergusa (privlačen, ne?).

Podobno sta tudi princ Harry in Meghan Markle znana kot Earl in Grofica Dumbartona na Škotskem ter Baron in baronica Kilkeel na Severnem Irskem.

Ta pravila veljajo tudi za princa Charlesa in vojvode Camille, čeprav je to bolj zapleteno za naslednjo vrstico do prestola. Na Škotskem sta para poznana kot vojvoda in vojvodinja Rothesaya, vendar poleg princ Charlesa nosi tudi naslove Earl of Carrick in Baron Renfrew.

Vladar, kraljica Elizabeta, je “čast časti” (tisti, ki daje te nazive) in je zato izvzeta iz kakršne koli predpono, ki ni edina “kraljica”.

Lucky je. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 32

map